Data curenta este ".$today."

"; ?>DOWNLOAD LATEST VERSION OF TRAVBOT 6

updated at 02.05.2010

Use Key VALIDTESTKEY28022010E on the first line of file /config/certificate.txt

TRAVBOOT 0.31 && 1nique 0.31

 

 

 

1)Descriere :

 

a)Descriere generala:

Acest program (travboot031.exe) ofera suport pentru 3 conturi de Travian care pot fi pe orice server (deocamdata din Ro).Programul este limitat teoretic la 90 de sate pentru un cont.Pentru a functiona , aveti nevoie de o conexiune la internet ( preferabil de banda larga si cu o viteza rezonabila). In momentul rularii acestui program este obligatoriu sa fiti conectat la internet. Programul a fost testat doar pe Windows XP si exista motivul pentru a crede ca modul de assamblare nu ii va permite sa functioneze pe sisteme de operare mai vechi ( de la Microsoft). Deasemenea acest program nu funtioneaza pe nici o distributie de Linux, OS X sau orice alte sisteme de operare altele decat cele dezvoltate de Microsoft.Configuratia minima pe care a fost testat acest program este :

Procesor 1Ghz (Athlon)

Memorie 1024MB DDR

Aceasta nu este insa o limitare , programul ar trebui sa functioneze si pe configuratii mai slabe fara probleme.

 

 

b) Ce face programul?

Cicleaza prin toate trei conturile configurate, se logeaza pe rand in fiecare dintre ele, si incearca sa construiasca cate ceva in fiecare din sate aflate in lista de sate.Id-urile cladirilor pe care incearca sa le construiasca ( sa le creasca in nivel) se afla intr-o lista .txt , si reprezinta de fapt Id-urile locurilor de constructie disponibile intr-un sat (1-18 reprezinta idurile minelor si lanurilor, 19-40 reprezinta id-urile cladirilor din centrul satului si al zidului inconjurator). De mentionat ca programul nu stie sa contruiasca cladiri noi ( primul nivel).Vezi mai jos, fig.1 unde se gasesc Idurile cladirilor. Duceti mouse-ul deasupra unei mine(lan) sau deasupra unei cladiri si ID-ul ei va aparea jos pe bara browserului ca in figura.Pentru a rula programul executati Travboot031.exe daca aveti trei conturi si 1nique031.exe daca aveti un singur cont

Request DEMO HERE:

Email us with subject : Demo Request

 

c)Algoritmul(Simplificare).

Step1 :Programul verifica datele pentru contul curent.(User/Pw /Server Address).Acestea se gasesc pentru contul current in fisierul (config/account.txt).Incearca sa se logeze. Puteti vedea adesea la popup-ul din tray. Error (Wrong Username and Pw) aceasta este din cauza ca pagina de login nu este eliberata de server imediat cum s-a facut requestul , deaceea programul mai incearca inca odata logarea daca nu s-a reusit din prima.

Step2 : Programul verifica fiecare sat din lista de sate (config/action.txt) si pentru fiecare sat incearca sa upgradeze cladirile aferente din lista de cladiri (config/buildit.txt). Veti vedea afisat in popup-ul din tray daca pentru un anumit cont/sat Muncitorii déjà construiesc , s-a ajuns la nivel maxim ,sunt prea putine resurse , sau “Building”-Ordinul de constructie a reusit. In lista de constructii pentru fiecare sat treceti mai multe id-uri (3,4). Astfel programul judeca in felul urmator. Daca poate construe (aka muncitorii nu construiesc déjà la momentul verificarii) , si daca nu s-a ajuns la nivel maxim , si daca sunt resurse suficiente atunci construieste prima cladire din lista. Altfel…incearca pe urmatoarea…

Step 3 : Dupa ce s-au epuizat satele de la un cont, programul va trece la al 2 lea cont. In prezent pauza dintre 2 conturi este setata undeva in jur de doua minute insa versiunile viitoare ale softului probabil vor ajusta acest timp.Dupa ce parcurge toate cele 3 conturi , programul face o pauza (sleep) de cca 10-15 minute dupa care cicleaza din nou prin cele trei conturi.

Atentie: Programul nu se opreste singur.Click dreapra pe iconita din tray si exit.

Daca aveti un singur cont , nu are rost ca programul sa incerce sa cicleze prin toate 3 conturile. Rulati programul 1nique031.exe.

2)Configurare

a) Daca aveti un singur cont tot ce aveti nevoie sa faceti este sa configurati fisierele account.txt , action.txt , si buildit.txt din folderul config. Dupa care veti rula programul 1nique031.exe

In account.txt sunt trecute dupa cum urmeaza(fara extra spatii sau alte caractere):

Pe prima line, userul;

Pe linia 2, parola;

Pe linia 3 linkul care pagina de login;

Pe linia 4 linkul catre pagina de ansamblu ( cu minele si lanurile);

Pe linia 5 linkul catre pagina de attack(in present nu are functiuni dar trebuie trecuta)

Pe linia 6 legatura catre fisierul de limba (momentan doar romana disponibila)

Pe linia 7 linkul catre pagina de baza a serverului (home)

Exemplu a cum trebuie sa arate fisierul este mai jos:

Userul_tau

Parola_ta

http://s5.travian.ro/login.php

http://s5.travian.ro/dorf1.php

http://s5.travian.ro/build.php?id=

http://s5.travian.ro/a2b.php

ltrav/romana.txt

http://s5.travian.ro/

In fisierul config/action.txt trebuiesc scrise id-urile satelor de la contul current , cate unul pe linie: Acestea se procura in felul urmator. Daca dati click pe unul din satele dumneavoastra in campul de adresse de deasupra browserului va aparea o adresa de genul:

http://s5.travian.ro/dorf1.php?newdid=12345 , unde 12345 este idul satului pe care ati dat click.Idurile de la toate satele trebuie sa se gasesca in lista action.txt fiecare pe cate un rand. Nu lasati randuri goale intre ele , sau randuri goale la finalul fisierului , =>pierdere de timp pt program +posibile erori.Aveti un exemplu de configurare in fisierele déjà completate.Presupunand ca satele dumneavoastra sunt 12345 , 123,1000 in fisier trebuie sa arate asa:

12345

123

1000

(fara spatiu intre randuri)

In fisierul config/buildit.txt se afla lista cu id-uri de constructii pe care trebuie sa le incerce programul. Sa zicem ca in primul sat (id 12345 ) vreti sa constriasca campul 1 (intotdeauna este o padure de lemne pe acel spatiu), si daca nu se poate sa incerce sa construiasca primaria ( se afla standard pe campul cu ID 26 ).In fisier veti complete asa:

$12345

1

26

 

Daca in al doilea sat (id 123) vreti sa construiti sa zicem mai intai campul 2 (intotdeauna este lan de grau) si apoi constructia aflata la id 25 lista de constructii va trebui sa arate:

$123

2

25

Presupunem ca in satul 3 vreti sa construiti mai intai palisada/zidul (intotdeauna id 40) si apoi adunarea (intotdeauna id 39) , lista pt acest sat va aparea asa:

$1000

40

39

In final fisierul buildit.txt care contine datele pt toate cele 3 sate in cazul acesta va trebui sa arate asa:

$12345

1

26

$123

2

25

$1000

40

39

Nu trebuie sa modificati alte fisiere in cazul in care folositi un singur cont. Tineti minte programul rulat in acest caz este 1nique031.exe

b) Daca aveti mai multe conturi pe mai multe servere ( programul poate lucre cu mai multe conturi pe acelasi server dar proprietarii travian s-ar putea sa nu permita crearea /utilizarea de mai multe conturi de la eclasi calculator(acelasi proprietar)

Programul stie in prezent sa lucreze cu un numar de 3 conturi in momentul de fata iar daca aveti doar 2 (al treilea cont trebuie si el configurat cu datele unuia din cele 2 conturi).

Configurarea se face in felul urmator :

Nu mai este nevoie neaparat sa configurati account.txt , action.txt, buildit.txt . Aceste fisiere se vor reconfigure automat incat ele detin datele contului current , cel cu care lucreaza programul la un moment dat. In schimb , corespondentele lui account.txt , pentru fiecare cont sunt m.txt , a.txt si j.txt. Aceste trei fisiere trebuiesc completate dupa cum s-a explicat in paragraful anterior pentru account.txt , fiecare corespunzand unuia din cele trei conturi.

Pentru lista cu id-urile satelor ( corespondentul lui action.txt ) se completeaza pt fiecare cont m1.txt , respectiv a1.txt si j1.txt .Completarea se face cum s-a prezentat mai sus pentru action.txt

Pentru lista cu constructii a fiecarui sat din fiecare cont (corespondentul lui buildit.txt) se completeaza fisierele m1b.txt , respectiv a1b.txt si j1b.txt . Toate aceste fisiere se gasesc in directorul config.

Dupa asta se ruleaza o singura data programul TRAV01.EXE care initializeaza automat fisierele account.txt , action.txt , buildit.txt cu datele uia din conturi. Dupa acest lucru nu mai este nevoie sa reinitializati manual , intrucat la fiecare ciclu prein fiecare cont initializarea se face automat.

DACA AVETI TREI CONTURI TREBUIE SA RULATI PROGRAMUL travboot031.exe (031 reprezinta versiunea)

3)Avanataje si scop:

*)Puteti lipsii linistiti de pe cont oricat de mult si nu veti fi dati afara din alianta pe motiv de bulina ( galbena , rosie , gri) atata timpo cat programul dumneavoastra ruleaza undeva in background. Daca nu doriti sa lasati calculatorul pornit cu zilele este suficient sa selectati din bios, daca aveti aceasta functie pornirea calculatorului la o anumita ora din zi, si mergeti la

Start/All Programs /Accessories/System Tools/ Scheduled Tasks ( in Win XP) aici puteti programa ca programul sa porneasca la o anumita ora , si deasemenea puteti pune un alt program de shutdown care sa ruleze sa zicem la x ore mai tarziu. Programul de shutdown va fi si el inclus in pachetul travian boot. Daca nu este inclus , editati doar un fisier text in care scrieti shutdown –s –t 120 –f . salvati fisierul de la “Save As” cu extensia .BAT. adica in casuta de salvare scrieti de ex :”shutdown.bat” , cu tot cu ghilimele.dublu click pe el si va vas tinge calculatorul. In forma actual stinge calculatorul dupa 120 secunde , sa aveti timp sa salvati ceva urgent. Daca vreti sa anulati mergeti repede la Start/Run , si scrieti Shutdown –a

5)Terms of Use

Daca ai primit un “Demo” , acesta va functiona doar cateva zile (se poate si una , doua).

Orice “Demo” sau program primit din alta parte decat de la producator , sau cu un link de la producator nu are garantia ca va functiona deloc , deoarce acesta poate sa fie déjà expirat , sau poate fi dezactivat din diverse motive.

Daca donezi, vei primii un cont pentru un test indelungat , valabil pentru maxim 5 IPuri diferite(atentie RDS fiberlink/ip dynamic). Contul va fi active pe o perioada de pana la un an.

6)Contact Producer

Pentru a semnala buguri , pentru a veni cu sugestii sau pentru a face requesturi , email la trav.bots@yahoo.com .

Pentru a cere un DEMO trimite email cu subiect Demo Request la trav.bots@yahoo.com .

Pentru a cere un program pentru test indelungat , trimite email cu subiect Program Request la aceeasi adresa.

Nu in ultimul rand, pentru orice alt request trimite un email cu subiectul Other Request la aceeasi adresa de email.