0)Derogarea raspunderii:

Prin instalarea si folosirea acestui program va declarati deacord cu cele scrise mai jos referitor la drepturile de folosire a acestui program , cat si la sanctiunile ce pot fi suportate in cazul folosirii acestui program fara acordul tuturor partilor implicate fie ca producatori ai acestui program fie ca producatori/proprietari ai jocului Travian.

Acest program acceseaza contul dumneavoastra de Travian si incearca sa realizeze constructiile specificate in satele specificate.Inainte de a folosi acest program verificati regulametul jocului pentru a observa daca va este permisa folosirea lui. Nu instalati si nu folositi acestui program fara acordul producatorilor/distribuitorilor jocului Travian cu care producatorii acestui program NU au nici un accord de nici un fel. Acest program este in scop de test si in scop demonstrativ si poate fi dezactivat oricand de catre producator.

Instalarea si utilizarea acestui program fara acordul producatorilor jocului Travian poate atrage sanctiuni de orice fel , despre care producatorii acestui joc nu sunt in masura sa expliciteze in acest capitol.Toata raspunderea cu privire la folosirea acestui program si respectiv plata daunelor catre tertii carora le puteti provoca daune prin folosirea lui , va apartine dumneavoastra.

VERIFICATI CU ATENTIE INAINTE DE A FOLOSII ACEST PROGRAM DACA PRIN FOLOSIREA LUI SUNTETI PASIBILI DE A PROVOCA DAUNE ALTOR TERTI. Prin natura sa programul nu foloseste mijloace care sa altereze codul sursa al paginilor travian.Acest program se conecteaza exclusive la utilizatori scrisi de dumneavostra in fisierele de configurare si exclusiv la servere mentionate de dumneavoastra.

Folosirea acestui program pe conturile la care sunteti sitter sau orice alte conturi care nu va apartin trebuie facuta numai cu acordul explicit al posesorilor de drept al acestor conturi .Deasemenea consideram ca programul nu floodeaza serverul ,asa cum este conceput.Referitor la acest lucru , ramane sub raspunderea dumneavostra ca lista constructiilor pentru fiecare sat , sa fie rezonabila ( nu mai mare de 3, 4 itemuri pe sat , si in nici un caz sa nu contina Iduri duplicate .Folosirea acestui program in ori ce fel in scopul floodarii serverelor Travian sau in scopul provocarii de daune catre ceilalti jucatori este INTERZISA de catre producatorii acestui joc , si va fi pedepsita in primul rand cu dezactivarea acestui program. In acest caz utilizatorul se va supune deasemenea oricaror sanctiuni care pedepsesc faptelor sale. Retineti ca acest program este o unealta si depinde exclusiv de dumneavoastra in ce fel si in ce scop alegeti sa folositi aceasta unealta.

Fiecare program are un cod intern unic (la care nu aveti acces). Pastrati acest program exclusiv pentrul uzul dumneavoastra. Varianta Demo va fi dezactivata in cateva zile de la momentul la care v-a fost oferita inspre testare. Daca beneficiati de varianta Extended Test, puteti folosii acest program pe un interval de maxim un an si de la maxim 5 IP-uri.(Atentie utilizatorii de servicii RDS Fiberlink (cu IP alocat dynamic))

 

5)Terms of Use

Daca ai primit un “Demo” , acesta va functiona doar cateva zile (se poate si una , doua).

Orice “Demo” sau program primit din alta parte decat de la producator , sau cu un link de la producator nu are garantia ca va functiona deloc , deoarce acesta poate sa fie déjà expirat , sau poate fi dezactivat din diverse motive.

Daca donezi, vei primii un cont pentru un test indelungat , valabil pentru maxim 5 IPuri diferite(atentie RDS fiberlink/ip dynamic). Contul va fi active pe o perioada de pana la un an.

6)Contact Producer

Pentru a semnala buguri , pentru a veni cu sugestii sau pentru a face requesturi , email la trav.bots@yahoo.com .

Pentru a cere un DEMO trimite email cu subiect Demo Request la trav.bots@yahoo.com .

Pentru a cere un program pentru test indelungat , trimite email cu subiect Program Request la aceeasi adresa.

Nu in ultimul rand, pentru orice alt request trimite un email cu subiectul Other Request la aceeasi adresa de email.