ING:Homebank

Dacă aveți cont la bancă la ING si aveți treabă prin homebank ( serviciul lor de internet banking) lăsați pe altă dată.

Momentan nu merge.  De vreo 2 ore.  Introduci user și cod si dureaza o vreme  cât dă să intre, dar presupun că e poarta încuiată și se întoarce la ecranul principal . Mă gândeam că poate e bine de știut. Pe de altă parte e vineri, o fi plecat și homebank-ul mai devreme acasă, e de înțeles.

Update:

Dar sunt rapizi pe twitter:

19:06 – E tot picat.

20:00 Mergea 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Manowar
6 years ago

IT-itstii si medicii sa plece.

Basescu – 2010.

Catalinx
Catalinx
6 years ago

Plm, să plece, da’ și băncile pot angaja IT-sti din UE, nu?
Nu e bai, în seara asta ce am discutat de un Anmeldung să îmi deschid un cont undeva mai serios.

fullmeta1
fullmeta1
6 years ago

Am si un Revolut, just in case. Curs valutar mai bun ca la Dristor kebab, etc etc.

fullmeta1
fullmeta1
Reply to  Catalinx
6 years ago

Au cel putin o casa de schimb – in Mall Vitan – si curs bun; gen 4.62 cand la ING e 4.65 si BNR 4.59. La Revolut esti aproape de cursul interbancar. Iar la Dristor exchange chiar poti sa cumperi 10k euro de ex, incearca asta la o banca – programari, veniti maine, avem doar o hartie de 500, etc. La Revolut, pe planul standard (gratis) ai tranzactii cu cardul nelimitate, transferuri globale la curs interbancar, schimb valutar in limita a 20k lei/luna, apoi 0.5% fee, retragere de la ATM 800 lei/luna, top-up 60k lei/an (cel putin asa e la… Read more »

fullmeta1
fullmeta1
6 years ago

Partea asta mi-e neclara si mie la ING, dar _cred_ totusi ca transferul este SEPA; cel mai bine verifica cu ei, la telefon. Si zi-mi si mie dupa. 🙂

fullmeta1
fullmeta1
6 years ago

ING currently offers SEPA Credit Transfer initiation in 13 countries in the SEPA area. It is possible to receive SEPA Credit Transfer in all SEPA countries. The SEPA Credit Transfer offers companies the opportunity to use a limited number of accounts and a standardised format for the initiation of Credit Transfers across the SEPA area.

The initiation countries are: the Netherlands, Belgium, France, Spain, Portugal, Luxembourg, United Kingdom, Ireland, Germany, Austria, Switzerland, Italy, Poland, Slovakia, Czech Republic, Hungary, Bulgaria, Romania, and Poland.

https://ingpcm.com/en/payments-collections/sepa/sepa-credit-transfer

fullmeta1
fullmeta1
6 years ago

La payoneer care-s conditiile? Limita de retragere de la ATM? Schimb valutar?