Azi-maine prin Bucuresti

Am plecat azi pana la o banca langa unde sta frate-meu si daca tot ma duceam la aia zic sa trec si pe la el sa ii las un troller. Daca ii las troller ma duc cu masina.

Baga-mi-as pula, ce idee proasta!

Carevasazica, am plecat de la 2 si 20 de minute din  Titan si am ajuns pe la 3 si un sfert pe undeva pe la Universitate -plm, asta e bagabont, sta in centru.

Cu banca. Mi-a zis  un nene ca  aia de la Credit Agricole sunt buni ca au costuri mici pe PFA, ca la persoane fizice. N-am sa stiu niciodata, probabil. 10 lei pe luna intretinere card si  internet banking si asta-i tot.  Super, pe partea asta. Dar nu imi pot deschide cont in SEK, ceea ce e de cacat.

I-am intrebat daca stiu daca pot incasa SEK trimisi in cont de EUR/ lei ceva. N-a stiut sa imi spuna pe loc. A zis ca in juma de ora o  ora. Am fost la frate-meu. M-am intors peste vreo ora. Pula. ma suna ei maine si sa ma mai duc eu o data. A-ha, daca e ia o zi sa-mi raspunda la intrebarea asta ( nu erau aglomerati, nu aveau clienti multi – asta mi-a placut), e clara treaba.

La intors am facut o ora si vreo 10 minute , cu 10 minute oprit si alimentat cu motorina, ca, pula mea, asa e cu SUV-ul prin Bucuresti, consumi.

Peste tot, pe orice strada era aglomerat. Orpit de aglomerat. Nici pe jos nu aveai loc pe trotuare, bai.  Vorba lu’ Eftimie, stai la rand sa mergi pe strada.

Concluzia zilei e ca daca vrei sa mergi azi sau maine cu masina incearca metroul. Masina, taxi, tramvai, autobuz – toate-s acelasi sloboz. N-ai pe unde, n-ai loc. Maaaxim pana la prima statie de metrou.  Bai, nici biciclistii sinucigasi nu prea se miscau printre masini. Nu e loc frate.

Aia care trebuie sa mergeti la birou? Mult noroc.  Ma gandesc acum ca obisnuiam sa fac treaba asta cu statul in trafic aiurea ZILNIC. Si ca mi se parea normal, ca aia e, ce sa faci – vrei salar’, patimesti.

Nu mai e de stat in cloaca asta. De vreo 4-5 ani nu mai e.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Manowar
6 years ago

4-5 ani?

Coaie, din 2002 nu mai e loc.

Daca nu ai observat pana acum 5 ani, plm, ai probleme cu vederea…

Manowar
Reply to  Catalinx
6 years ago

Era cat de cat muie. Stateam eu prin 2004 o ora-doua-trei blocat…