Ultrascurt: Add blocker de Android: Block This

Băi, voi știați că nu (mai) există  in google play ad-blockere bune,  pentru Android, pentru device-uri care nu-s Samsung și care nu-s rootate?

Exista browsere cu adbocker. Exista servicii de VPN care fac și strip off  de adware/ spyware, dar nu exista un app cinstit care sa modifice hosts, sau dns entries și care să fie acceptată în store de google. Serios, le-au scos pentru infringement de căcat.

Dacă ai Samsung exista Adguard, asta pentru că cred ca samsung folosește un engine separat de browsing și reclame și poți să pui chestia asta care le blocheaza mizeriile cumva. Nu știu dacă și cum funcționează, că nu am Samsung. Pe astea le tolereaza cumva.

Da-n rest,  dacă vrei ceva trebuie să rutezi cărămida.

Eh, eu i-am găsit pe ăștia de la block this . Sunt Open Source  și funcționează. Gratis.

Nu e in store, trebuie sa downloadezi apk-ul, sa activezi modul developer si/ sau instalarea de aplicatii din surse nesigure ( nu uita sa le dezactivezi la loc pe urma), in functie de device, si sa apesi pe aplicatia downloadata. Dupa ce ai activat alea telefonul o va instala. (Paragraful asta e pentru ultranoobi).

Mai testez câteva zile și îi donez  și bani lu’ nenea ăla care a făcut asta. Dă-o în pula mea de treaba, sau vorba aia: Ok, Google… mai vedem noi.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Aplicatii pe bani
Aplicatii pe bani
6 years ago

Ce cacanar! Faci o aplicatie care nu e nici macar in google store si vrei sa o instaleze lumea si sa-ti dea si bani in timp ce restul lumii sunt mai fraieri si le pun in store verificate ca sigure si moca. Ia spune ai prostit pe cineva sa-ti dea vreun leu pana acum?

Aplicatii pe bani
Aplicatii pe bani
6 years ago

De pe facebook. Daca te lansezi public iti asumi si criticile nu doar succesul mai ales cand nu e de succes ce faci, Sunt ad-blockere pe toate drumurile de ce crezi ca mai e nevoie si de al tau…

Manowar
6 years ago

Epic.
Comentariul, nu postul. E dincolo de ADHD.

fullmeta1
fullmeta1
Reply to  Manowar
6 years ago

lol, dafuq.

Livache
Livache
6 years ago

deci, nu ma intelege ca fiind Gica Contra.. da` serios acum, la ce iti trebuie jucaria? adica eu am acum un stift de asus cu 3m mem dar nu am dude cu reclamele.. e drept ca ma dau cu firefox + etensii dar e mai mult de moft. ca in alea 3-4 bloguri pe care le citesc oamenii nu au reclame 😉

Licaon_Kter
Licaon_Kter
6 years ago

Recomand NetGuard ( citeste asta: https://github.com/M66B/NetGuard/blob/master/ADBLOCKING.md ), open-source, blocare reclama, filtrare per aplicatie, per adresa, etc.

O folosesc de la primele versiuni, daca ai intrebari iti raspund. ?

E super pe tableta copilului, incat sa mearga si YoutubeKids, dar si jocurile sa nu ajunga pe internet. ?

/PS: Da, ironic aplicatia are reclama daca nu o cumperi, lol.

Mircea
Mircea
6 years ago

Îți blochează reclamele din Facebook Messenger? Pe un S6 fără root le afișează în continuare.