Cu tineret și sport

Am urmărit cu interes acoperirea media dată pentru nominalizarea unei dudui pe poziția de ministru al Tineretului și Sportului.

Peste tot titlul de click bait este de “bomba sexy” însoțit de o poză mai din tinerețe a domnișoarei :

Asta e din ciclul “pușca și cureaua lată, ce tânăr eram odată”. Și eu arătăm într-o vreme a tânăr de 25 de ani. Când aveam 20.

Intre timp nu că s-a ramolit sau ceva, da’ plm – 31 de ani, mai greu cu explozia.

Oricum, pe linie de cum arată nu am nimic de reproșat – e politician, nu Kardashian , imaginea e absolut onorabilă, depășește cu mult femeia medie din Rumunija .

Ce nu înțeleg eu sunt două lucruri. E fiica unui distiler important din Romania , însă de fiecare dată când s-a subliniat asta, a fost ignorat.

Ce plm caută fiica unui distiler să lucreze la tineret și sport? Putea să ia un minister cu un portofoliu mai pe alcool.

2. Domnișoara are studii relevante și a lucrat parțial în privat. Firește că ea e în parlament pentru interese private, dar nu m-aș grăbi să îi pun la îndoiala profesionalismul.

Mai ales că toți deputații PSD din Vâlcea nu cred că au la un loc atâtea luări de cuvânt.

2 Replies to “Cu tineret și sport”

  1. Si mie. Dar daca te uiti atent la poza aia, nu prea ii plac, ii e frica de caluti. Ceva rezonabil dealtfel. Da’ oricum, iubitorii de cai se comporta altfel ( poate nu il cunostea).
    Altfel amuzante cugetari, daca-s pe bune.
    Imi retrag aprecierea cu privire la luarile de cuvant numeroase. Am cautat prin ele si cu exceptia uneia care-i cu privire la un aprobarea unuei ordonante de urgenta care sa ofere ceva cadru legal invatamantul dual ( contracte intre agenti economici si scoli), restul luarilor de cuvant sunt de fapt administrative: numara voturi si striga prezenta, lol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.