Mobilă childproof: Considerațiuni

Am zis că fac un birou, dacă nu fuge nenea cu avansul ( fără factură, of course ) și cu prizele mele șmechere .

Și uitându-mă la înălțimea lui am zis că nu-i bine să fie foarte edgy, să nu rămână vreun ochi de copil agățat în colțul lui. Și că e nașpa să îi fuți un șold și să te taie o durere mai ceva ca o căcare. Dar a zis că nu poate, că așa e finisajul la PAL, că ar putea din alt material și că costă nu știu cat. M-am uitat la materialul ăla și nu îmi place de birou. In fine.

Mai înainte de asta cu câțiva ani am făcut eu ceva pat suprapus pentru copchii, pe comandă. În mintea mea rațională am zis – copiilor le fac chestia asta cu scări din lemn, mișto, să le ia ochii ( bine, eu nu mă gândeam la propriu), ei au să doarmă aici, iar eu în celălalt dormitor am să pot să mă bucur de soție, într-un mod controlat, că nu mai avem dormitoare. Doar că nu e așa. Le place agregatul pe post de joacă. De dormit, vrea fiecare cu minim un părinte și uneori vor și părinți diferiți. Pula mea, dacă știam făceam paturi mai largi, nu mai înalte.

Dar ce vreau să spun că mereu se lovesc în muchiile și colțurile de la patul cela suprapus , pentru că-i din PAL și pentru că a fost finisat în scopul menținerii populației sub control.

Am zis că sunt copii și se lovesc ei prea des. Până într-o seară când jucam baba oarba, sau moșu orb ( nu râdeți) și am futut un cap intr-o muche de mi-am despicat arcada.

Deci, când faceți mobilă pe comandă și e nevoie să fie compatibilă cu copiii, nu faceți ca mine și dați mai multă importanță colturilor și muchii lor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Vitiligo_Guy
Vitiligo_Guy
6 years ago

De ce nu iti cumperi niste protectii de colturi de pe amazon? Sunt dirt cheap si effective.

Cauta “furniture corner protector”, sunt o gramada de modele.

catalinx
catalinx
Reply to  Vitiligo_Guy
6 years ago

Nu stiam de ele. Merci. Acum ca mi le-ai aratat , probabil c-am sa iau ceva. Dar daca ma gandesc la idee – fac mobila pe comanda ca s-o “imbunatatesc” cu rahaturi d-astea, e cam amuzant.
Am un birou cumparat din Ikea cu 70 de lei( da, atat) si are muchii rotunjite. Cumva aia au putut pentru suma asta premium.

Livache
6 years ago

easy boy, vezi ca au caucioace din alea de colt si in dedeman
se lipesc usor cu un “double side tape”. as pune link dar am poza asta acum ?comment image

Livache
6 years ago

ok.. sa ne arati si noua atunci cu ce difera chinezaria luata din Amazon vs aia din Dedeman :p

Manowar
6 years ago

Alternativ, ar putea sa se uite boracii pe unde merg. Pune-le si cuie la capete, ce pula mea.