Fuga de vreme rea

Eram cumva nemultumit ca nu am fost la munte iarna asta, sa-mi mai rup bucile o data, cazand pe un ski , o chestie. Am mai spus: nu stiu sa schiez, da-mi place, ma face sa ma cred inca tanar – pana mi-oi rupe vreun membru, cum am vazut pe cineva anul asta cu mana legata de gat. Mdeh. Dar, nu-i nimic, coana vreme insista sa ma astepte pana cand ma hotarasc eu sa-mi fac timp de mers la munte la ski. Sper sa ajung pana in iunie.

Am ajuns sa ma bucur ca plec de-acasa la Stockholm pentru vreme mai buna.

Partea proasta e ca ma intorc vineri cad o sa fie frigu’ al mare. Da-o in ma-sa -8 grade…

Nu-i bai, peste-o saptamana ma intorc la acolo unde-i cald si bine. Cand nu-s razboaie.

Si scump, baga-mi-as picioarele, scump, da’ macar 30 de grade sa pot sa fac scuba-duba si sa ma spariu de serpi de mare.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alifie
Alifie
6 years ago

S-o dus anul asta piersicile si nectarinele mele sufletului. Si aratau demential pomii, doar ce-i tunsesem, rod cacalau maria ta.

Scuba si in pauze schit pe apa 😀

Alifie
Alifie
6 years ago

Da, am scapat la mustata si tot ce o fost cais, zarzar, cires, nectarin sau piersic o mers excelent anul trecut (am nimerit niste nectarini si piersici tarzii de se pisa pe ce am gustat de cumparat). Acum, doar ce s-o deschis mugurii si ma uit la gheata de cel putin 5mm de pe toate crengile. Trist, foarte trist, ma duc sa bac o boceala de suflet albastru.

Alifie
Alifie
Reply to  Catalinx
6 years ago

Fiind mai in sud, probabil ca o fost si este o idee ceva mai cald pe aici decat in zona ta. Altfel nu-mi explic nici io.

Alifie
Alifie
6 years ago

Nu stiu in ce masura conteaza, da’ se pare ca-s afectati doar zarzarii si caisii (ori de frig, ori ii un an prost pentru ei). Nectarinii gem de flori, piersicii ok, ciresii, perii si prunii acum incep sa-si dechida florile.