Visuri umede: Bagaj de cabină

Din ciclul sunt sarac si salivez, azi trollere.

Am calatorit cu avionul atat de mult ca am futut cam toate trolerele de prin casa. Cand eram la companie caram bagaj de cala, ca de ce nu, timpul altora, eu sunt doar un calator. Acum folosesc preponderent bagaj de cabina, a la “Up in the Air”.

Cele mai multora dintre ele nu li se mai inchid, sau deschid manerele extensibile. Desigur am si unele mai bune carora li s-au tocit rotile. Dar nu au fost excesiv de bune nici alea. Pe scurt ,cel mai bun troler din casa nu prea-l mai pot folosi, ca nu il mai car pe roti, il tarasc cu forta dupa mine, iar el se impotriveste si striga in gura mare #metoo.

Exista O SINGURA companie care face trolere bune in lumea asta. Asta nu e vreo reclama, nu am luat vreun ban de la ei, nici nu cunosc pe cineva de la aia. Vorba aia, nici de-o reducere nu-s in stare sa ma invart, lol.

RIMOWA ii cheama si orice altceva sunt vrajeli. Da, inclusiv Samsonite. Asta așa, ca să știți și voi, în caz că nu aflaserăți deja.

Si orice consultant care se respecta, orice pilot Lufthansa, precum si stewardesele alea mai batrane, au un asemenea bagaj. Am vazut, nu exagerez , unul pe care il folosise un consultant circa 20 de ani. Era cam bombardat, ziceai ca a fost cu el in Irak, dar mergea ganță. L-am întrebat daca nu iși ia unul nou și-a zis ca e prea batran pentru un troler nou. Ce e drept, parea pe la vreo 70 de ani, nu cred ca traia sa-l consume macar pe asta.

Din “salariu” in salariu zic ca imi bag picioarele si imi iau unul din ala , chit ca e pericol sa mi-l fure din aeroport , chiar si gol. Mda, atat de mult costa.

Sunt si din PCB, dar alea din aluminiu sunt cele “originale” , pentru cunoscatori and all that shit.

Evreul din mine ma indeamna sa cumpar imitatii de pe Aliexpress. Dar cred ca ar fi o idee proasta, ca nici alea nu-s prea ieftine si nu as vrea sa imi para rau dupa ele.

Da, chestia asta e un fel de Vuitonu’ trollerelor. Daca eram o pizda intretinuta, asta ceream de la my sugar daddy, in loc de poseta. Ia-mi, iubi, si mie un troler de aluminiu, ca mor de dragu’ lui.

Mhai haștept…niste salarii, vreun black friday , vreun sugar daddy care vrea sa ma futa contra foloase materiale, ceva. #casa #racii

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Livache
Livache
6 years ago

3190 lei vine mai putin de 700 de euro.. asta e “all inclusive” si pentru toata noaptea? ?
vorba aia.. daca tot am stabilit o treaba restul se negociaza! ?

Catalinx
Catalinx
6 years ago

Bineinteles, all inclusive. Sunt profesionist, nu-mi bat joc de clienti :).
Da’ am primit o oferta mai atractiva de la sotie.

buntzi
6 years ago

Mai e o problemă cu el, în afară de preț: șef, e greu ca pământu’, are 4.6 kile GOL. Asta înseamnă maxim 2.5kg sarcină utilă. Ești sigur că e suficient?

Webby
6 years ago

Am luat o geanta din aia de pilot… de la un pilot. O indes la maximum cu diverse chestii cand plec prin delegatii sau vacante. Depaseste masiv 10 kilograme, recordul personal este de 15. Nu ai idee cat de greu e sa cari 10 – 16 kg intr-o chestie de mana, fie ea si o geanta de pilot. Staff-ul de la check in ( ce chin) din aeroporturi, care stie ca pilotii mai calatoresc si in civil dintr-un loc in altul, casca ochii la geanta si nu imi spun nimic. Nu m-au pus niciodata sa o cantaresc. Chestia pana acum… Read more »