Netflix: The Titan

Bă, nu înțeleg cum Netflix face seriale așa de bine , dar filme nu. Toate filmele făcute de ăștia, pe care le-am văzut eu sunt varză.

Aproape că îmi venea să sparg televizorul când am văzut în ce hal au putut să își bată joc de Crouching Tiger Hidden Dragon in Sword of Destiny.

O fi vreo diferență ireconciliabilă între a face filme și seriale.

Cert e că filmul ăsta are potențial pentru o anume nișă de abonați; ăia că mine. E despre încercarea oamenilor de a coloniza Titan . Suntem fascinați de cum ar putea fi Titan, cum ai putea să adaptezi viața la condițiile de acolo.

E despre încercarea de a ingineri genetic omul ca să reziste la condițiile de-acolo. Dar nu se face cum te-ai aștepta cu crearea unui subiect de la 0.

Noo. Se alterează genetic un soldat universal existent deja, prin ceva ce pare să sugereze editare genică indusă(nu genetică, deși e legat de genetică) .

Se explorează spațiul problemelor cauzate de mutațiile cauzate de nepotrivirea noului individ rezultat în mediul terestru atât la condițiile climaterice cât și la cele sociale .

Și totuși e un film prost, iar nota 5/10 pe IMDB e destul de corectă.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Paul
Paul
6 years ago

După 40 de minute am cedat. Nu am putut să mă mai uit. Am crezut că sunt eu nevleg.

0040
0040
6 years ago

E mai rau decat Oblivion (2013) cu Tom Cruise si Morgan Freeman?

Mi-a placut Sunshine (2007) desi l-au incheiat cam in graba….

Livache
Livache
6 years ago

cose budget man 🙂 scenariu si actori slabuti. am parerea ca un lung metraj implica un cost mai mare / minut vs un serial