Waze ma scoate din minti

Fusei de dimineata sa duc rabla aia la unii sa-i schimbe parbrizul. Revin si cu asta.

Ba, frate, eu inteleg cum lucreaza Waze, dar as vrea o optiune ( daca e acolo, aia e, sunt idiot) care sa zica “nu ma duce pe stradutele inguste cu masini parcate pe toate partile”, du-ma in mortii tai pe bulvarde si strazi largi.

Am plecat de dimineata si, plm , nu stiu strazile din Bucuresti chiar pana oriunde, chiar daca am idee, asa ca am zis sa ma iau dupa el, ca ce sa fac altceva?

Pe prima straduta pe care m-a bagat am stat 2 minute ca era unu’ pe avarii si ALA era tot spatiul. Cand a venit ( repede) la masina, a venit degeaba, ca nu mai avea pe unde dracu’ sa iasa de acolo, iar noi eram buluc si din fata si din spate 6 masini. 3 wazeri; i-am ginit.  Am dat toti in spate, civilizat, fara injuraturi, a iesit ala, am trecut si noi, candva.

Urmatoarea strada mica era liiiiibera. Doar ca de abia aveai loc cu Logan pe acolo pe langa masinile oprite. Asa treceam eu cu 5 la ora (maxim) si cu oglinzile stranse. Cand am ajuns si la o curba cautam sa ma inchin ca nu aveam loc sa fac dreapta si nici nu voiam sa merg cu spatele in acelasi regim 300 de metri. Ba, noroc ca nu era nimeni pe acolo. Voiam sa ma dau jos din masina sa vad ce spatiu am, dar nu aveam loc sa deschid usa. Cu capul pe geam, dau inapoi, dau inainte si merg asa la 3-5 cm de masinile din stanga ca sa pot sa fac dreapta fara sa iau pe careva taras. Dupa aia s-a mai largit strada, dar venea unu din fata.  Imi facea semn sa dau inapoi desi avea un loc unde se putea baga la 3 metri in spate, dar nu.  Ii explic cu mainile ca nu pot, in pula mea, sa fac treaba aia in curba cu spatele (huh, era buna camera aia ).

Vede, ca nu era greu,  da cu spatele, dar nu se baga in gaura aia, desi avea un WV Polo, nu-i nimic, ma inghesui eu cu  autobuzul si pe urma se chinuie sa treaca pe langa mine. Dau cu spatele, ies.

Pe urmatoarea strada mica aveam pe unul in fata.  Tot asa, puteai circula doar  intr-o directie dar strazile nu-s cu sens unic. Veneau unii din fata,  erau doua locuri unde puteai sa te bagi sa ii lasi pe aia, dar ala din fata normal ca nu avea treaba de mine, nici nu ma vedea, se baga in primul. Plm, dau cu spatele 15 metri si ma bag  intr-un loc unde nu prea incap,  aia din fata trec totusi, cat de cat. Ca sa ies tre’ sa dau cu spatele. Pana sa dau mai vin doi. Din directii opuse. Ok, intru la loc. Aia stau si se uita unii la altii. Dupa aia se uita la mine, care sunt intre ei, sa fac eu ceva. Ce pula mea sa fac, ma, in afara de sa zbor? Isi dau si ei seama , da unul dintre ei in spate, se baga in gaura, trece celalalt. Mai trec 5 care se aglomerasera acolo, pot sa ies si eu, las o distanta respectabila fata de masina din fata, sa am unde ma  baga, la nevoie. In fine, scap si de acolo.

Cand am plecat de acasa mizeria mortilor ma-sii de waze a zis ca fac 25 de minute pana la service. Daca merg cum zice el. Daaa.  How about 40.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments