FB: Subscribe to spam

 

E postul ala din FB cu BFF-ul. O mizerie. Voiam doar sa vad cati  pun botul la treaba aia si cati comenteaza. Si ce metoda mai buna decat sa comentez si eu ca sa primesc notificari.

Si scriu acolo un “Muiefacebook” ( apropo, nu am inteles cum dracu’ se plang toti ca ii baneaza Zuck ala, pe mine nu m-a banat niciodata, iar la cum scriu as putea spune ca-l invit. Bine eu caut motiv sa-l banez eu pe el) si astept.  Intr-un minut incepe sa-mi licare browserul de nu ma mai tin la el. Am dat mute notifications imediat, am sters comentariul. Am. Degeaba.  Ala baga notificari pe banda rulanta, am inchis dracu pagina, desi vorbeam cu cineva.

Asa arata o chestie virala. Ce zic eu virala, asta-i pandemica.

Pui un cacat, o poza sugestiva si ceri o interactie.  Aideplm. Ce proasta-i lumea. Practic, inca primesc notificari care au fost generate inainte sa opresc eu notificarile si sa sterg activitatea mea de acolo.

Practic,  mizeria asta a brutalizat serverele alora de la facebuci. Si e pe net de cateva zile. De prin 10-11 aprile.

N-am mai vazut asa ceva de pe vremea cand posta PSD-ul pentru campanie electorala si aveau armata de comentaci. La orice articol faceau brigada perversa.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Livache
6 years ago

btw, oftopic ca incerc sa ajut la trafic :)) ca orice oldboy (inca) am o turma de adrese de email free folosite. nu stiu daca e paranoie dar am lucrul ala clasic: – aia de pe yahoo, era folosita in locuri mai oficiale: facturi in format electronic, site de recutari.. – aia de pe gmail e aia data peste tot unde nu conteaza: forumuri, jocuri, ziare, bloguri.. totusi, de ceva luni spamaul al mai gros il am pe yahoo stiu ca au fost “sparti” cu ceva vreme in urma dar nu stiam ca le`au furat listele de useri. so, wtf?… Read more »