Cand dreptul la protest e pe banii mei.

Ati sunat la compania Tarom…

Asta aud de ieri la telefon, de cand tot sun sa rezolv cumva faptul ca mi-au annulliert le flight в Paris. Asta  pana acum 2 minute,  cand  li se futut de tot sandramaua si nu mai ajung nici pana la robot, fute-le-as robotii in muie.

Aha, motive operationale: Greva, coaie. Ca m-am uitat pe net. Iar nu au aia pofta de munca, futu-i sub limba de lepre. Mai mult o ard in greve astia decat la munca. Cacat, zici ca sa mergi cu Fraier France cand mergi in Paris, deh.

Ok, sun la numarul din Franta, stau un pic pe hold, ma intreaba daca vreau engleza, vreau, cum pula mea sa nu?  Cica sa apas 9. Apas.

– Nous n’avons pas reconu votre choix.

Bine, ma. Hai in franceza atunci. Apasati 2 daca vreti sa modificati zborul.

Apas.  Imi inchide. De 4 ori.

Pana la urma am reusit sa vorbesc la Tarom si m-au mutat doua ore mai acana.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Fery
Fery
5 years ago

daca zbori cu companii tiganesti…

Fery
Fery
Reply to  Catalinx
5 years ago

air france e foarte tiganeasca. Cateodata ma gandesc ca aia de la tarom au invatat meserie de la francezi, de aia fac lucrurile asa prost. Bine, asta e in general valabil, cu cat stai mai mult in franta, cu atat vezi ca romanii au preluat ca niste cretini absolut toate tampeniile din contabilitate si administratie (si nu numai) de la retarzii astia – pana si pro-rata la tva vine de aici, sa ma fut in ei de genii carpatice