Media Playerul Bluetooth. Marshall Acton

Acum aproximativ un an, în Oxford, la un hotel de la capu’ râului, dădusem peste o o sculă audio mișto.

Soția a zis că vrea unu din ăla și și mie îmi cam plăcea. Așa că m-am scobit in cur și până la Crăciunul trecut mi-am făcut curaj și l-am pus pe Moș Gerilă să cumpere unul, că eu nu dau atâția bani pe un ascultărici de muzică.

Au ăștia de la Marshall mai multe modele. Mai mici, mai mari, mai portabile. Mă uitam cum să fac să iau unul mai ieftin, din ălea. Mai mă uitam pe review-uri, mai mă codeam. Până am băgat mâna în tufla de bani și l-am luat pe cel care trebuie. Ăla care e bun în toate review-urile. Ăla care era la hotel. Ăla, nu altul.

Acum stă la noi in firidă. Adună praf și din când în când mai cântă.

Se aude de îți lasă gura apă. Și nu, nu am flac-uri , nu am numai mp3-uri la 320kbps .

Și totuși se aude.

Din nou, nu prea e corect să înregistrez cu telefonul cum se aude ăla și să fac upload de asta. Dar altceva nu am.

Se simte bine.

Fantastic. În casa de la țară. Sincer să fiu, în apartament deși nu îmi place oricum muzica prea tare, nu mă simt confortabil să ascult muzică tare ( mai tare decât în căști ) pe nimic. Plm, nici sex nu poți să faci la bloc, cu volumul pe on, fără să deranjezi pe cineva.

Putere și miliarde de watts?

Sunt ”doar” 41. Dar nu l-am dat niciodata la maxim. Vedeti acolo volume de la 0 la 10. In general stă intre 1 și 2. Dacă suntem afară din casă, pe prispă, și vrem să ascultăm muzică, urcăm volumul la 3 spre 4, dar e deranjant dacă stai în casă. Probabil că dacă vreau să ascult de la poartă sau de la vreun vecin din casă îl pot da la ”10”, dar nu-i cazul.

Exista o aplicatie de vreo 80 de megi, care cica te lasa sa il controlezi din telefon, dar acolo unde am gasit informatia pare un model mai nou, cred. Am instalat-o si nu merge. Nu vad becurile alea de multi/single. Ehm, ăsta nu cred că îl are pe Google în el. Nu-i bai, e fix bun la ce face.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
fullmeta1
fullmeta1
5 years ago

Five finger death punch 🙂
Mda, la pretul asta numa’ daca-l aduce Mosul…

buntzi
buntzi
5 years ago

L-am văzut și eu la magazin pe la noi. Din păcate, exact ăsta era sub prețul de promoție (iei un ceva Marshall de cel puțin xx bani și primești o pereche de căști Marshall pe Bluștuț cu preț expus 0.6xx 🙁 ). Ălălaltul care îndeplinea condiția era cam 2xx la preț, deci mno…
M-ar fi tentat, dar numai ăsta de care ai zis tu. Recomandarea e una, review-uri făcute de x sau y…