O pereche de casti in ear?

Cat de cat mai de calitate. Adica din alea cu care sa-mi sterg cleiul din ureche sa le leg la telefon, laptop. Nu recomand, intreb. 

Pana in 30 de euroliredolari, ceva de genu’.  Nu Beats, ca am auzit ca vine criza si  se-nchide robinetul de bani.

Si sa aiba jack, mai am unele pe bluetooth, le-am folosit de 3 ori.

Poza cu Jack

Si preferabil sa se gaseasca pe amazon, ca sa nu fiu nevoit sa le cumpar de la emag (link cu profit șer aici),  nu de alta, dar am deja un coș cu harddiskuri deschis la ăia.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0040
0040
5 years ago

JH Audio Roxanne? 🙂

Moroi Paul
Moroi Paul
5 years ago

Recomand Xiaomi Mi 4 Hybrid Dual Drivers. Le am de mai bine de 3 luni si sunt foarte multumit de el. Am fost multumit si de Xioami Pistons 3 pana sa le pierd dar nu le-am mai gasit de cumparat.
Astea se invart pe la ~20 de euro.

StefanZ
StefanZ
5 years ago

Well, dupa ce am reusit sa rup 2 perechi de Sennheiser CX 2.00 (https://www.avstore.ro/casti/sennheiser-cx-2-00-g/ – tind totusi sa cred ca problema e la mine), am inceput sa folosesc pe post de casti “de strada” chestiile astea Audio Technica ATH-CKP500 (https://www.amazon.com/Technica-ATH-CKP500-Waterproof-Headphones-Japanese/dp/B008BMX0WY). Daca nu te deranjeaza lipsa microfonului si faptul ca uneori se mai agata cablul in gulerul de la camasa, pot spune ca sunt niste casti care-si fac treaba super bine (nu am ureche de pretentios, dar parca se aud mai bine decat CX 2.00). PS: Slabe sanse sa mai gasesti fix CKP500; vezi ca unele modele mai noi sunt un… Read more »

Filip Pacurar
5 years ago

Eu sunt foarte multumit de cele care vin cu S8, de la AKG. Am si de iPhone tot de la telefon originale, dar sunt mult mai ok cele de la AKG. De calitate, firul este acoperit cu material textil si le deznozi mai usor. Se aud bine. Le folosesc si la alergat si sunt ok.

Alin
5 years ago

https://xiaomiromania.com/ro/audio/xiaomi-headphones-pro-hd.html
Le folosesc pe astea și sunt ok.
Am mai folosit plantronics și Samsung – ambele decente pt ședințe lungi și comode.
Pt wireless am folosit Logitech h800.

catalinx
catalinx
Reply to  Alin
5 years ago

Interesante astea Xiaomi.

Stropic
Stropic
5 years ago

eu am incercat airpods si sunt indragostita de ele. ❤

din pacate, nu imi permit asa ceva, dar sunt foaaarte ok din toate punctele de vedere. si practice si tot.

o data ce le conectezi raman conectate, deci nu ar fi problema sa ai nevoie de jack. din pacate nu se incadreaza in 30 de euro.

https://www.emag.ro/casti-apple-airpods-bluetooth-alb-mmef2zm-a/pd/DRVPK7BBM/

catalinx
catalinx
Reply to  Stropic
5 years ago

M-am speriat de pret
Ok , inteleg logica, cat de cat. Daca telefonul e > de 1000 de euro, de ce n-ar fi si castile aproape 200. Cine-a pus botu’ la o teapa, mai pune la inca una.
Asa ceva nu-i pentru mine. Poate pentru aia mai bogatz’ :). Risc sa-mi ia golanii gatu’ pe strada pentru o pereche de casti .

Stropic
Stropic
5 years ago

Mai nu stiu daca sunt teapa. Pe scurt dai un ban dar stai in fata. Eu chiar nu sunt cu tehnologia, si sunt foarte ok facute, sunetul e bun, nu iti ies din ureche, le pui si stau, imi place ca se opreste automat muzica cand le scoti, au si microfon, plus le incarci in cutiuta lor care are cica si functie de igienizare. au functie de localizare daca le pierzi prin casa. Tocmai ca le-am remarcat cand nu remarc asa ceva. ❤ love Ma indoiesc ca iti ia cineva urechea pt ele, sigur telefonul tau e peste 200 eur,… Read more »

catalinx
catalinx
5 years ago

Ma indoiesc ca iti ia cineva urechea pt ele, sigur telefonul tau e peste 200 eur, daca e sa ia ceva.

Nope. Telefonul meu a costat 400 de euro nou, dar acum are ecranul crapat, cu siguranta nu mai face 200 de euro , ca-i 150 un display nou, doar piesa :D.

Sunt un om sarac, din popor, nu-mi permit fițe 🙂

Livache
Livache
5 years ago

+1 la senn
eu le cumparam direct de la distribuitor. fara nici o problema cu ei pina acum (luat 4 jucarii in ani diferiti)

https://www.video-s.ro/