Popup Restaurant / Kaufland

Cică e un concept de restaurant. Mai departe, articolul ar putea suna ca o reclamă, situația e de așa natură încât nu poate fi altfel. Vedeți mai jos de ce.

De fapt e reclamă și în mod normal nu aș fi scris despre asta și gata, că e mai simplu să tac.

Dar o fac numai de al dracu’, că am văzut niște bloagarițe pe zonă și probabil și bloggeri ( din ce am auzit la frate-meu, dar eu nu cunosc lumea prin București, că nu prea merg la eventuri ) și țin să le trolez pâinea de la gură. Moca, desigur.

Deci care e treaba cu asta?

Nenii de la supermarketul de mai sus au deschis un restaurant in restaurant.

Adică au închiriat o locanță deja existentă (în cazul de față “~Si Contemporary Social ” din Pipera ( aproape de metrou, nu știu să zic exact unde că-s dezorientat defel și nu am mai lucrat în zona de mulți ani , dar aveți gmaps. ), unde au angajat un bucătar – Samuel ( îmi șoptește frate-meu) , din câte înțeleg celebru ( nu le am cu astea deloc ) și unde îți pregătesc și servesc mâncare la prețul ingredientelor.

Care e șmecheria ? Păi își fac și ei ceva promo-reclamă în felul ăsta.

Cum am aflat de asta ? Cineva de la Kaufland, desigur. Ho, nu vă impacientați, nu merg la pișcotareli și dacă aș merge nu aș scrie despre asta, că mi-ar fi jenă.

Am plătit, iar dacă te uiți la prețul din meniu, pare că e ceva gen cantina de la parlament . Exemplu :

In lei, da.

Asta am mâncat eu , vițel cu sos gorgonzola și singurul motiv pentru care scriu asta e că mâncarea e, surprinzător, foarte gustoasă – bravo dom’ chef .

Da’ puțină. Totuși, de ajuns pentru mine la masa de seară. Dacă ești flămând pe bune, tre’ să mai bagi antreu, desert, ceva.

Din toate pozele cu haleu, eu doar asta am înfulecat. Am două kile în plus pe cântar. Da’ vițelul e vițel, nu bou de 15 ani, cum mai găsești în România, și e chiar bine gătit.

Dacă e să compar cu all times & places , vițelul ăsta e de 8 așa. Dacă e să compar cu restul locurilor pe unde am mai îmbucat vită prin România, în condițiile în care românii nu știu găti vită, e cam de 9+ .

Mai au și opțiuni în meniu. Le găsiți pe site-ul lor , pe care îl găsiți pe internet.

Ok, dacă îți faci calculul că am platit 100 de lei la 6 inși și am plecat, nu e chiar așa ,că băutura are prețul pe bune .

Și au băutură bună. Dar dacă nu bei, na, e mai ieftin.

Am impresia că nu ține decât până pe 20 luna asta , în caz că vreți să vă bucurați de ieftineală – go for it.

E cu rezervare făcută în lighean ( prealabil ) .

Atmosfera e mișto, iar chelnerii își merită bacșișul.

Restul mâncărurilor din poze cică au fost și ele bune dar nu știu, cum am zis. Eu am venit aici să dau un Lagavulin afumat peste cap, un vin, un coniac.

După 20 cică s-ar muta în altă parte. Nu știu unde.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments