Se duce și ăsta… telefonu’ adică

Scriu iar de pe Sony, noroc că i-am schimbat bateria.

La Motorola aveam ~ 40% baterie, voiam să scriu ceva pe opencube și zbang se stinse și apăru un 🔺 warning galben și 1% baterie.

Muuuuieee.

Se încarcă, nu-i bai, dar bă, nu are nici jumătate de an.

Dă-l în morții morților mă-sii, cu mă-sa cu tot.

Nu, nu pot să îl duc la garanție, că l-am crăpat.

Deci, dacă nu știți ce telefon să vă luați, Motorola Z2 Play ▶. Recomand! Să nu fiu eu singurul fraier, să moară și capresele voastre.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Webby
5 years ago

Ai tu ghinion la telefoane. Am un Moto G4 din vara lui 2016, merge ceas, baterie cu capacitate aproape cat initiala (eu nu am observat o scadere de capacitate), etc. etc. Ma opresc aci cu laudele, sa nu il deochi. 😀 Minusuri: nu are VoFi si VoLTE, dar evident ca pot trai si fara.

Barbu Ion
Barbu Ion
5 years ago

Ba eu nu inteleg… am un note 8 luat de la emag cu 3700 de lei cand era nu stiu ce oferta ca daca te duci cu un telefon vechi iti mai face reducere 400 de lei. Merge de juma de an impecabil in fiecare zi nu s a blocat niciodata, e dual sim, face poze bune. La ce stai sa te chinui cu toate pocnitorile sa te enervezi si cand tragi linie tot la banii astia iesi? Care e logica in toata treaba asta? Ca 800E e nimica toata si ai un ndevice care 2 ani te slujeste ca… Read more »

Barbu Ion
Barbu Ion
5 years ago

Acum imi dau seama ca poate am avut tonul cam agresiv, imi cer scuze, nu e treaba mea sa iti cer tie socoteala pe telefoanele tale : ).

Barbu Ion
Barbu Ion
5 years ago

Nu am luat in considerare ca le spargi des cand am scris primul comentariu. Lasand asta cu spartul la o parte si referindu ma strict la situatia cu bateria mi se pare cumva ca ai ales sa iti asumi un “gamble” pentru 1400 de lei care in cazul tau nu a dat roade si daca ajungi sa il schimbi (ca poate nu e bateria e plava de baza sau altceva) costurile pot sa fie mai mari decat daca iti luai de la firme consacrate gen ?

Manowar
5 years ago

In plus e o tema mai veche la mine. Anume – cand dracu’ au ajuns sa coste telefoanele 1000 de euro si de ce as vrea sa intretin un sistem care le face din ce in ce mai scumpe? Amin, lol. De aia nici eu nu mai astept pana in Octombrie sa iau pixel 3. Ii las pe altii sa-l ia, ca pixel 2 xl cu talent pe acolo ajungea: cam 1000 de euro. Si nu stiu de altii, dar eu nu am chef sa dau 40 de euro pe luna pentru cele 2-3 apeluri pe luna care m-ae putea… Read more »

Alex
Alex
5 years ago

Xiaomi face telefoane mobile foarte bune… Și mai ales ieftine.

Chiar nu vad de ce ți ai cumpăra Samsung sau HTC, când poți sa îți iei cu 150 de euro un xiaomi Redmi 4x și ai scăpat de griji cu o baterie de 4000mah

Fery
Fery
5 years ago

io am luat asta:

http://www.noa-mobile.hr/element/n8 = 250 de euro

deocamdata sunt multumit

Fery
Fery
Reply to  Catalinx
5 years ago

ma la mine bateria e deal-breaker. Orice sub 5 Ah e degeaba. Nu stiu cum e procul comparativ cu altele, dar stiu ca cacatul asta de Android 7 se misca fara laguri. Nu ma joc pe telefon, asa ca nu stiu la ce e bun un proc mai rapid. Dar orice folosesc eu porneste pe el instant. Rezolutia e 720x1440px croati. Alternativa era asta: http://www.noa-mobile.hr/element/h10le = 400 euro dar nu mi s-a parut ok cu 3800 mAh, desi probabil ca compensa putin cu ecranul AMOLED care consuma mai putin. Insa pretul mi s-a parut cam mare. Le-am tinut pe ambele… Read more »

0040
0040
5 years ago

GSM Arena face cateva poze cu fiecare din telefoanele de la review
Asta e pentru Redmi 4
https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_4_4x-review-1628p5.php

A avut un coleg de munca Xiaomi Mi Max si il tinea doua zile bateria , net deschis non stop si se mai si juca cand si cand, la ditamai ecranul….

Licaon_Kter
Licaon_Kter
5 years ago

Esti tu sigur sigur ca nu or sa te asculte ca are o problema la baterie sau drq stie unde (inauntru) doar pentru ca e ecranul crapat intr-un colt?

As zice sa il lasi la ei, daca oricum e press-papier intre timp.

Alex
Alex
5 years ago

Xiaomi Redmi 4x nu face poze nemaipomenit de bine.
În lumina naturala și fără soarele puternic în față, pozele sunt ok, acceptabile. Dar îți trebuie o mana ferma. Nu are ois și de multe ori ies mișcate.
Filmulețele sunt cam sub orice critica.

Cu părere de rău l am schimbat pe un s7.
Cu excepția foto, nu am absolut nici un motiv de reproș la adresa lui. Bine, mai închidea din când în când aplicațiile din background din cauza managementul agresiv de memorie, dar am găsit workaround, țintuindu le în memorie pe cele mai importante.

Alin
5 years ago

Folosesc un Motorola G5 Plus cu o husa UAG rugged pt el. Cazut pe jos, trantit, calcat din greseala pe el… cu exceptia unor minore zgarieturi pe ecran merge ok.
Ca poze e decentel… in lumina scazuta ii da cu virgula, focusul nu e intotdeauna precis… e dual SIM, tine cam 1 zi bateria (si eu sunt heavy user).
Daca vrei si poze bune in orice conditii nu il recomand… altfel sunt multumit de el.
Daca esti prin Bucuresti ne putem vedea sa il si testezi live daca esti interesat