Doua stiri scurte de business.

1.Sunt patron. Gata, imi iesira actele de sereleu, emisei prima factura, tot ce trebuie. Nu tot ce trebuie ca mai e inregistrarea in VIES cu formularul 91. Aia mai dureaza. Da’ incasez eu si fara, nu mai astept. Greu la deal cu boii mici de la ONRC. A durat, in plm, mai bine de o saptamana . CSF, NCSF.

2.Fusei la ING sa deschid cont, adica sa iau si bani in firma asta, ca altfel ce patron sunt. Ca sa am 3 surprize, din care 2 neplăcută

A) Aia placuta: Inca mai au tokenuri din alea hardware. Zicea cineva pe aici ca nu mai au. Uite-le, boss. Sunt mai mici si mai portocalii acum.

B) Nu mai fac carduri embosate. Am card de business alb-negru, arata ca un cur.

C) Nu mai fac conturi in alte valiute decat in LEI/EUR/USD/GBP

– De ce, doamna, e vreo lege care interzice pe PJ ? ( stiind ca eu am cont in SEK la ei pe persoana fizica care este).

– Nu, dar vom inchide toate casieriile si nu vom mai lucra cu cash la niciun ghiseu, prin urmare vom deschide conturi doar in valutele care pot fi operabile la multimat.

Stirea e ca inchid tot si se transforma in banca tonomat, nu ca nu-mi deschid ei mie cont in SEK. E ok, luna asta incasez asa, luna cealalta am gasit o noua banca. Libra. Tre sa ii testez si pe astia.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Marian
Marian
5 years ago

Au si embosate, gen “al 2-lea card”. Cardul ala vai de capul lui e “master” pe cont.
p.s. la Libra, desi se declara banca online, te sfatuiesc sa te duci la ghiseu sa deschizi cont, ca altfel n-ai toate optiunile in IB. Gen aseara cand am vrut sa inchid un cont m-au trimis intr-o sucursala ca aveam contul deschis online