Un scurt cu mitingul PSD

Nu știu ce-aveți cu ei.

Și care e treaba cu ”hahaha, nu e pe bune, sunt obligați, sunt ca pe vremea PCR-ului”.

Bă, da, dar nu prea.

E partidul politic cu cea mai ampla sustinere politica si cu cei mai multi membri. Doar daca vin toti membrii de partid la mitingul de sustinere , lucru perfect rezonabil, depasesc orice protest #rezist , #osugemuniti si ce mai e.

Ca se vorbeste de presiuni, asemnate si alea cu cele de la partidul istoric. Nu-i asa. Pe vremea aia presiunile puteau insemna sa iti pierzi un job pe care il meriti, sau sa bagi parnaie nevinovat. Sau canal, in functie de repartitii. Sau toate 3.  Acum presiunile sunt santaje justificate si privesc deal-uri sau joburi obtinute prin trafic de influenta si  amenintari subtile  cu parnaia, dar cu vinovatie. Pai nu e tot aia.  Plus, ca daca esti legat de mediul politic cumva, se pare ca c-o puscarie tot esti dator, candva.

De fapt, as fi surprins si  plin de speranta daca nu vor reusi sa adune si ei macar 100 000 de drone pe strada. Ce dracu, a reusit un somer in chiloti sa stranga mai multi?  ( Stiu, stiu, voi nu pentru ALA ati fost acolo, aveti interese si vointa proprii (mai putin cand e vorba de stabilit trasee, orientare in spatiu si lozinci), da’ uite ca UE asa crede si nu voi scrieti istoria).

O fi decazut FSN-ul ,da nici chiar asa.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Manowar
5 years ago

Acum presiunile sunt santaje justificate si privesc deal-uri sau joburi obtinute prin trafic de influenta si amenintari subtile cu parnaia, dar cu vinovatie. Mda si mnu prea. Se aplica in unele cazuri – joburi de-alea venite pe linie de partid. Da’ faza e ca mai sunt si aia angajati la firma lui X – unde X face afaceri cu statul. Si tre’ sa iasa si aia la dat din gura. Hai, inteleg sa-l scoti pe X, ca are parte. Da’ fraierii din dotare? Aia primesc gen 15-30 de milioane si probabil dau la sapa. Bine, nu le plang de mila… Read more »