Io și încrederea mea oarbă: eMag și storcătorul de fructe.

Aveam un storcăcios de fructe cumpărat nu chiar ieftin din Auchan, de la raionul de electrocasnice de calitate îndoielnică. Produsul se numea Singer (ca mașina de cusut ) și era nemțesc made in China cât cuprinde.

A ținut el vreo trei ani, lipit pe toate părțile, dar să nu dea dracu să cumpărați așa ceva.

Anul trecut am scăpat plasticăraiele alea după ce le-am spălat și s-a dus pulii de suflet, a devenit ireparabil și l-am aruncat. Anul ăsta am zis că iau altul mai bun. Să am, că vine toamna, să fac și eu un suc de o fructă.

Găsisem unul de la Oursson mișto, dar cam scump ăsta, era pe la 140 de euro pe Amazon, ce noroc pe mine că l-am găsit mai ieftin cu vreo 20 de euro pe eMag, iar pentru mine banii vorbește.

Drept care l-am cumpărat . Am avut treabă într-o zi in București și l-am ridicat din showroom. Era aglomerație și nu mi l-au testat, că “aveți dreptul să îl returnați în 30 de zile.” Bă, e corect. Nimic de zis. Doar că eu am prostul obicei să las ce cumpăr în cutii până în ziua când chiar am nevoie să îl folosesc, că merg pe încredere, că nu are cum să fie stricat. Au ăștia QC . Așa cred eu că toate lucrurile merg “linie”.

Așa și acum . A trecut deja o lună , azi voiam sa fac suc de mere. Am spălat sticle, am tocat merele , am asamblat măgăoaia după ce am clătit-o un pic, am băgat-o în priză și pula. Nu benzinește, nu scânteiește.

Am luat toate prizele la rând, că nu are cum să fie aparatul, că e nou, dar până la urmă a trebuit să mă las bătut și să mă declar fazan .

Motorul pare blocat, nici măcar nu se mișcă cu mâna. Acuși sunt la țară, dar i-am chemat pe aia de la Depanero să vie și să îl ia cândva săptămâna viitoare, iar merele, plm, la țuică cu ele.

Aș fi căcănar să dau vina pe ăștia când am avut 1 lună la dispoziție să verific, dar parcă tot nu îmi convine.

Nu știu cum se întâmplă că pe Amazon cumpăr de 7 ani și o singură dată am primit o cameră de 20 de lire care nu prea mergea si e de calitate proastă. Dar și-a revenit, nu calitatea, dar măcar afișează chestii și funcționează meniul. Nu știu cum, nu i-am făcut nimic eu.

Dar nu am primit până acum nici macar un DOA. Sigur, mai fură curierii din colete, mai una alta, dar fără mizerii din astea.

Pula mea, până găsesc o soluție, muie eMag, muie Oursson – nu mai cumpăr nici de la ăștia – și bine înțeles, muie mie, că nu fac ce trebuie.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Doru Vlad
Doru Vlad
5 years ago

Știu că sună a idiot dar a fost montat corespunzator? Echipamentele astora au niște dispozitive de siguranță și nu prea pornesc daca unele piese nu sint puse cum trebuie.

Stropic
Stropic
5 years ago

garantie nu are? poate il poti trimite la ei sa il repare.

trackback
5 years ago

[…] vreo două săptămâni mi-au trimis domnii de la Depanero storcătorul înapoi. Nici bună ziua, nici futu-te în cur, m-am trezit cu SMS de la curier că el livrează. […]