Filme: Alpha

Surprinzator, un film care dureaza fix atat cat trebuie , nu mai mult, nu mai putin.

Mi-a placut ca nu e vorbit in engleza, ca preistoricii nu auzisera inca de limba aia, ci intr-o ciuciungheza care se aseamana cu o greaca vorbita de nordici treji, cu ca limbile vorbite de nordici acum, de zici ca-s beti,  si care a fost dezvoltata pentru film de o antropoloaga.

Bun , in afara de asta e un film emotional, nu prezinta absolut nimic la care nu te-ai fi putut gandi cu propria minte, dar ecranizarea ( chestii de cinematografie ) e excelenta – dupa parerea mea. Iar jocul actorilor nu e rau.

Altfel, personajul,  si modul cum sunt suferinta si  indarjirea creionate, zici ca-i  filmul dupa un roman de Jack London, din cele legate de tinuturile  nordice ( A Daughter of the Snows, Love of Life and Other Stories, Colt Alb -The Call of the Wild) .

Mie mi-a placut mult, desi dupa ce pleci din sala nu poti spune ca ai iesit schimbat, sau ca ai ramas cu ceva fantastic de acolo.

Nu cunosc nici macar un actor din tot filmul ala.

Este 3D si am inteles ca e format in format IMAX. Pentru mine e cam departe AFI si nu prea am mai ajuns sa vad imaxuri la ei, dar ar fi meritat o tura.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
buntzi
buntzi
5 years ago

L-am văzut și eu, doar 2D normal. Drăgut, dar puștiul parcă cam prea norocos. Eu am estimat că ar fi trebuit să moară în vreo 6 ore (poate mai mult, dar nu mai mult de 48), ținând cont de lipsa de experiență și starea psihică. Altfel, de acord cu tine.
Miștocel filmul și probabil în 3D IMAX și mai și din cauza peisajelor ălora.