Mici diferente politice

Citeam un articol despre moneda mea preferata, shitcoinu’ , la Razvan Coloja pe site. Nu, n-am nici un bitcoin, iar acum nici nu-mi doresc. Mi-a trecut prin cap intr-o vreme dar am ajuns la concluzia ca nu-s destul de skilled sa calaresc bula si sa fac specula pe chestia asta, si plm, cum nu vorbeam de bani castigati la pacanele, ci din munca am lasat-o balta. Dar acum am sansa sa cumpar, cand e jos; glumesc.

Ce mi-a atras atentia a fost dezbaterea din senatul american pe tema. Doi “martori” cu pozitii opuse relativ la tehnologia in cauza cat si la utilitatea unei monede/ sistem de tranzactionare descentralizate si accesibile public au fost adusi acolo. Nu stiu ce doctor in economie boșorog, care intelege subterfugiile economiei si implicatiile globale mai bine decat celalalt, însă e blocat în baze de date și eficientizarea modului curent de lucru si un tinerel care e sefut la o organizatie ce incearca sa adreseze ( politic) problematica in cauza.

Care intelege si poate explica mai bine tehnologia dar se face ca nu vede problemele reale si ignora unele aspecte.

Acum, acest text nu e despre parerea mea pro sau contra bitcoin, ca indiferent de parerea mea el scade si e la mila sau emotia grupului de specula.

Nici macar nu este despre parerea mea pe tema tehnologiei blockchain/cryptographic ledger.

I-am ascultat insa pe nenii senatori din US, majoritatea boșorogi și indiferent de opiniile lor m-a marcat o chestie:

Ba, coaie, astia au habar pe ce lume traiesc! Astia stiu si inteleg ( probabil mai bine decat mine), ce e ala un ICO, cum functioneaza la nivel macro ledgerul de validare si nu se blocau in nomenclaturi tampite si metadiscutii de futut muste. Adica erau foarte foarte la subiect si chiar despicau firul in patru acolo unde conteaza.

Daca aveti rabdare dati un ochi sa vedeti ce inseamna un parlamentar care fura si fute probabil mai multe milioane de dolari decat aia din Romania ( ca au si de unde), dar coaie, se prezinta asa, cam de banii aia, nu zici ca-s scosi de la spalat veceuri.

Holy fucking shit cat de departe suntem. Holy…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments