Scurt.Filme: The Crimes of Grindelwald

Inteleg ca e din seria Harry Poker, pe care nu prea am urmarit-o.  Nici din asta nu am vazut primul film, deci sunt in pom cu  istoria personajelor.

Ceea ce e un lucru bun, ca ma uit la film fara sa am asteptari.  Zic asta pentru ca inteleg ca opinia generala e diferita de a mea si ca  e foarte posibil sa nu mai existe – sau nu prea curand – celelalte 3 episoade din seria de 5. Si ma amuza faptul ca unul din factorii  insuccesului e ca l-au pus pe Johnny Depp in rolul principal, iar opinia publica a fost una negativa, legat de faptul ca-si cam altuia nevasta, sau fosta nevasta. In principiu, fiecare face ce vrea cu banii lui, dar mie, din perspectiva privitorului,  nu imi pasa catusi de putin daca in rolul principal joaca un criminal in serie, ci doar daca isi face treaba bine.  Insa lumea acum e mai cu #boicot, mai cu implicare sociala. Lucruri fara de valoare pentru mine.

Iar cu Grindelwald personajul sociopat pot rezona destul de bine, chiar mi se pare ca sustine “the right cause to fight for” . Sigur, treaba cu pure blood & shit nu e vazuta prea bine de societatea moderna progresista in care eu imi infig pula ca morcovu’, desigur.

Ce vad eu este un set de personaje interesante si ca filmul desi e de adolescenti asa, se adreseaza unei audiente mai degraba un pic mai mai emancipata emotional decat te astepti de la un copil. Sau poate copiii in ziua de azi sunt mai complecși .

Pentru mine a fost un film bun. Nu-i vorba de efecte si de actiune cat de expresia artistica si interpretare. E ca o piesa de teatru, iar tocilarul ala etern din toate filmele noi, Callum Turner , e exceptional – parerea mea.  Merita banii pe  bilet dupe parerea mea, iar acestea ziind fise, acesta e, probabil, ultimul film vizionat la cinema pe anul asta, cred ca le-am dat destui bani si nu am primit neaparat calitate exceptionala, mai degraba asteptarile mele s-au ajustat.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Mike
Mike
5 years ago

Ai vazut Clerks 2 ?
Daca nu, ti-l recomand.
https://www.imdb.com/title/tt0424345/