0.5: Reunion și Vive la France

Normal că nu sunt chiar la zi cu știrile zilele astea.

Am aflat când ne-am îmbarcat pe vas că tura trecută nu au mai oprit în Reunion ,ca au inchis ăia insula pe motiv de proteste.

E posibil să fie la fel și peste vreo o săptămână și ceva, când ajungem noi .

Probabil soția va avea ceva decepție, da’ personal nu pot decât să salut inițiativa cetățenilor francezi care ne arată din timp în timp cum se protestează corect și ce înseamnă vox populi. Pentru 7 cenți în plus ăștia se omoară cu poliția pe străzi , iar ăștia in Reunion deja au pus-o de jafuri. Ca să fim cinstiți, benzina era deja scumpă in Franța și motivele deranjului sunt mai multe, dar nu asta contează, cât că motivele nemulțumirilor francezilor sunt sub motivele pe care le-ar avea romulanii sa protesteze și totuși în București e cu lanterne Pax Jandarmica și vrajeli, nu au învățat că poți fi la fel de vizibil din elicopter, la știri, și dacă incendiezi un tomberon sau o mașină.

Ehm, salut revoluția franceză, în lipsă de altceva mai bun. Și sper să nu mă prindă pe stradă, dar dacă e, revin cu poze pe Insta și aci, în stil romulan.

Notă. Se stinge semnalul la EMTEL, pula net până mă îndur să dau 100 de euro, sau 50 pentru ceva pachet la hoții ăștia pe navă .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
iondelaraion
iondelaraion
5 years ago

Pentru situatii deochate eu am la indemana un Iridium 9575. Vive la France, Joi sunt pe la ei in tranzit.
Dupa 5 saptamani de platforma numai chef de mare nu am!