Baleiaj vertical și orizontal

Cobor din avion în Amsterdam în tricou, ca un boss care vine de la 30 de grade. Pe geamul aeroportului se prelinge ploaia și vremea se anunță pe la 8-9 grade. Mi-e tot una, în aeroport e mai cald de atât și nu sunt genul care se învelește cu pătura pe timpul zborului.

In jur oameni au geci, pulovere și fulare. Și tușesc de zici că sunt ciupiți de ceva ebolă. Mă uit la ei și îmi vine să urlu la ei să fie și ei mai pozitivi și mai luminoși. Ce pula mea e cu atitudinea asta ghebojită?

Pe tunelul de îmbarcare în avionul către București îmi schimb părerea și trag o foaie pe mine, peste tricoul ăla. Cred că în România cac steagul de tot că sunt 2 grade.

Alta care m-a deranjat, aflat cu răsăritul soarelui. De-a lungul excursiei am călătorit de la sud la nord și invers intre cele două tropice, deci o distanță destul de mare. De la vest la est distanța a fost de 1 oră (ca zonă de timp)

Și cu toate astea, soarele răsărea, în funcție de unde mă aflam, ba la 5:30, ba la 6:30 și apunea ba la 6:00, ba la 7. Schimbările ăstea s-au produs în interval de zile.

Dubios.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments