Day One. O zi futută de la un cap la altul.

N-a ajutat faptul că am decis să plecăm cu rabla la aeroport, dacă se poate și că am decis că se poate, lucru care ne-a costat vreo jumătate de oră muncă la curățat gheața de pe geamuri.

Nici că ăia la Otopenis au parcarile pe bază de niște jetoane și deși puteau vedea destul locuri libere în parcările din apropierea terminalului, era scris că-s zero libere și nu puteai intra ( am încercat, desigur ) din lipsă de jetoane.

Nici că după ce am parcat în cea mai depărtată dintre ele am lăsat jetonul în mașină și mi-am adus aminte in timp ce marunțeam cu bocancii zăpada ce separă spațiul de terminalul de plecări, că se poate plati doar la parcarea aia de lângă terminal și că ce prost sunt că am pățit și data trecută la fel, când m-am plouat și m-a făcut ciuciulete .

Am dat fuga să ajungem la timp in aeroport, ca să așteptăm 5 ore să decolăm. Asta-i de bine, sper să îi coste cca 300 EUR x 2, dacă nu ar fi de rău, că nu prea am putut munci și că am să muncesc mâine :/.

Mi-am rezervat locuri in avion în față doar ca să îmi dau seama că nimeni nu le rezervă pe alea, că sunt mai scumpe și degeaba aveam eu loc lângă soție, că eram ca la intersecția dintre Străzile Tunsu Petre și Prelungirea Ferentari , intre oameni care se strigau între ei Țancă, Bahoi, Talanu’ și se comportau ca atare – mama Africa.

Dacă tot l-am futut pe taximetrist cu amânările , normal că nu a ajuns nici el la timp și să zicem că mi-a oferit oportunitatea de a lucra 2 ore din aeroport.

Am ajuns cândva aproape de 6 acasă, întuneric beznă.

Am fost fericit să aflu, zilele trecute, că și-a reînnoit proprietarul certificatul energetic și nu e chiar E, este D.

Dar degeaba, că urma să dorm în chiloți (așa-i când nu îți faci singur bagajul ) într-o casă în care intri la 10 grade și aștepți să se încălzească în câteva ore. #opula

Mă și întrebam de dimineață de ce pula mea mă simt ciudat că merg in UK și nu am rezervat hotel, că acum am casă.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alex
Alex
5 years ago

Nasol sa răcești din prima, de îndată ce aterizezi în uk. Dar va fi bine în final.
Chestia aia pe care o ziceai în trecut, cum ca te sacrifici pentru copii, nu as crede o. Mai degrabă vrei sa faci o schimbare în viata ta. O noua provocare

Mike
Mike
5 years ago

Citesti prea mult mano si incepi sa gandesti la fel. Think positive.

Mike
Mike
5 years ago

Atunci astept o prezentare care sa ma faca sa vin in UK / Londra si nu neaparat pentru bani sau pentru a invata engleza.

Mike
Mike
5 years ago

Imi vine greu sa cred ca toti cei cu venit sa zicem mediu traiesc asa de rau acolo. Exista o viata culturala, parcuri, centrul istoric, zone aerisite si elegante cu vecini normali. Public service decente. Pub-uri , night life, restaurante bune si totul fara sa fi rupi portofelul.

capsunaru
capsunaru
5 years ago

E contraindicat sa gandesti ca altul.Fiecare are motivele lui,felui lui (subiectiv/obiectiv) de-a vedea lucrurile…(ca nu de le-a intelege,deja cerem prea mult 🙂
Ideal e sa gandesti tu singur, dar asta e un sport aproape disparut…e mult mai usor sa iei mestecat de-a gata,ori sa te unesti unui curent cu aparenta unic/deosebit/elitist si sa incepi sa te consideri apartenent categoriei,ori merituos/special.De obicei,in fond,ramai tot maimuta… 🙂

capsunaru
capsunaru
5 years ago

nu e vorba de tine, ci in general.Persoanele de fata se exclud, ca intotdeauna.

capsunaru
capsunaru
5 years ago

“Citesti prea mult mano si incepi sa gandesti la fel. Think positive.” Da.E pozitiv.Are logica,”vede” chestii neobservate pentru altii,dar adesea devine radical(mano).E un formator de opinii/viziuni,fara ca el sa-si doreasca asta.Nu-l contrazice nimeni,in primul rand ca-i la el acasa (si nu te infrunti gazdei),apoi pentru ca achieseaza la stilul/ideile lui.Gen, cafeaua e infecta in Londra/Anglia,sandnigerii sunt de cacat,romulanii se pisa pe pereti,colegii/sefii sunt retarzi cu agravante… 🙂 Si toti ii canta in struna, relatand chestii similare,povestind cum si la ei e exact la fel. Asta e,zic eu,copiere de mentalitate mot-a-mot, sincronizarea la unison cu guru’ Nu ca ar fi rau,… Read more »

Webby
5 years ago

Nu-l contrazice nimeni,in primul rand ca-i la el acasa (si nu te infrunti gazdei) Gresesti. Il poti contrazice oricand pe @Mano, pentru ca omul accepta cu larghete discutia de idei. Asa e si normal. De altfel, asta e unul din ingredientele care au adus succesul blogului respectiv. degeaba aveam eu loc lângă soție, că eram ca la intersecția dintre Străzile Tunsu Petre și Prelungirea Ferentari , intre oameni care se strigau între ei Țancă, Bahoi, Talanu’ și se comportau ca atare – mama Africa. Nu am inteles niciodata de ce preferi sa te dai cu aia Wizz si nu iti… Read more »

Catalinx
Catalinx
5 years ago

@Webby: Pentru ca: 0 – Pentru ca daca zbori des conteaza costul asta. Daaa, daca merg o data in vacanta, zbor lung , alea, facem arogante. Dar daca fac naveta, pe banii mei, diferenta poate sa ajunga la cateva mii de euro, de cele mai multe ori fara prea multe avantaje. Daca vrei si zboruri flexibile, e-he-he, nu mai calculezi tu asa de simplu. Vezi mai jos. 1 – Orele de zbor sunt importante, pe distanta scurta mai importante decat altceva. As vrea sa zbor cu British dar 12:05 nu e ora mea preferat de aterizat Vineri in Heathrow. Sau… Read more »

trackback
5 years ago

[…] ieri singurul lucru pozitiv a fost că am reușit cu ceva efort să fac sex dezbrăcat, azi ziua parcă […]