Scurt: Managementul Pasagerilor

Un avion întreg de debarcaci se intersecta cu îmbarcarea în avionul în care mă strecuram și eu.

Mă rog, soția și copiii se pregăteau, că ei au fițe din astea gen “priority” la Wizz. Eu sunt sărac, economisesc vreo 9-10 euro.

Și oricine se ocupă de treaba asta, are o idee genială.

Hai să le închidem ușa în bot celor ce debarcă, să îi ținem ca pe vite, dă-i dreacu’, cât facem îmbarcarea conform planului, că ce-ar putea fi rău în asta.

Bonus, unde mă urcam eu , l-a reținut pe unul poliția de frontieră și trebuia să îi de-a bagajele jos . Pula mea, doar zbor în UK, era și cazul .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Iondelaraion
Iondelaraion
5 years ago

Mare procarie aeroportul din otopeni-sat! Eu am fost in cazul debarcaciului. Vii de pe drum de trei ore si mai astepti sa treaca fanfara wizz-air!
Ma chinui sa imi aduc aminte daca pe alt aeroport din lumea lata am vazut la fel….hmm nope!

Manowar
5 years ago

AD 2015. Zburam din Cluj pe Luton (plm, doar acolo zboara aia din Cluj). Coboram din avion in UK. Ma cam gandesc sa ma duc la baie. Eu si trei sferturi din avion. La baie, o coada sinistra, gen 4 curse venisera. OK, lasa ca ne luam bagajele, trecem de controlul pasaportului si merg la baie dincolo, dupa bariere and shit, ca-s vreo 1000 de d-alea. Ne luam bagajele primii sau printre primii, ca niciodata. Hai. La controlul pasaportului, la ala automat, unde scanezi pasaportul si ti se deschide poarta, un romulan. Fix in fata noastra. Se duce, scoate BULETINUL… Read more »

0040
0040
5 years ago

Mie mi-a placut odata la Viena, spre Bucuresti… erau romanii plini cu papornitze de mana de nu mai aveau loc in chestiile alea de bagaje deasupra capului. De mana, adica un geamantan mai mic de da pe dinafara… Si cand decid aia de la Austrian ca… hai…. va dam voie GRATIS sa puneti oricate bagaje de mana la cala, ca nu mai e loc… sa vezi ras. Anunta alea in uniforma in limba engleza, ca free of charge, ca nu mai e loc, ca bla bla, la care astia de pe langa mine se uitau ca vitele unii la altii…”… Read more »

Marius
Marius
5 years ago

Aventuri Cataline aventuri 🙂 O sa iti fie dor de ele curand:))

Doru Vlad
Doru Vlad
5 years ago

Bai trăiesc un oarecare deja-vu. In comunism tor auzeam placa cu romulanii is cei mai deștepți, harnici și cinstiți! Acum tot placa cu cei mai o aud, doar ca s-a schimbat refrenul. Sunt cei mai proști, leneși și hoți! Băi daca nu m-aș fi plimbat pri toată lumea va credeam. Așa va pot spune cu mâna pe inimă ca mâncați căcat! Si o faceți cu polonicul. Am petrecut 3 ore in avion la Paris așteptând sa il ridice pe unul. După inca o ora cel puțin ca nu mai ieșeau orele de odihnă la echipaj, se zbura către Jedah. In… Read more »

Doru Vlad
Doru Vlad
5 years ago

Pentru ca ești într-o bulă practic. Mergi cu un low cost prin alte părți de lume si ai să te simți ca acasă. Îți garantez! In general zbor cu liniile clasice, dar in ultimii ani din considerente practice zborul intern l-am făcut si cu low cost. Crede-mă Wizzair la noi… parfum tată! Oriunde e un fenomen dintr-asta de dezrădăcinare socială calitatea oamenilor e la fel. In plus romulanii sunt chiar puțini comparativ ca număr cu alte nații, deci statistic când zbori cu rusnaci de exemplu șansele d a da peste tot felul de exemplare sunt maxime. Dar de aici la… Read more »