Prezervative in UK

Fără legătură cu articolul de ieri, cândva trebuia să o scriu și pe asta, că am remarcat de ceva vreme, rumeg la ea de vreun an, dar doar acum mă simt în măsură să zic două cuvinte pe temă.

Nu-i vorba doar de UK. Și în alte țări e la fel.

Prezervative găsești peste tot evident.

Și, deși nu-s neapărat pasionat de cauciucuri, sunt nevoit de aspecte practice și politico-sociale să fiu “fan”.

Nu o să intru acum in teoria chibritului ( de dinăuntru) pe temă, ci vreau doar să fac remarcat un aspect.

Bă, în România, dacă ai pretenții, ești fițos pe linie de cauciucuri, ai de unde alege. Serios.

Așa arată raionul ( da, e un raion pe temă) de prezervative dintr-un supermarket românesc. Nu au încăput toate sortimentele in poză și nu aveam loc să mă dau mai in spate. Dar aproape toate,oricum.

In dreapta,la marginea pozei începe raionul de teste de sarcină, cum ar veni, ori cumperi din stânga, ori din dreapta. Dar nu asta mă interesează.

Și în marketurile de la mine de la țară găsesc 3-4 tipuri expuse, măcar.

In UK, Germania, în Franța nu îmi aduc aminte, deși ai dispensoare de prezervative oriunde, nu prea ai mult de ales. Presupun că găsești online, sau ceva sex shopuri tot ce îți trece prin cap. Dar în marketuri nu există cultura asta. Găsești unu, maaaxim două sortimente, de obicei gunoaie.

Ăsta e din Hypermarketul Sainsbury de la marginea orașului. Și am văzut așa și la Tesco. E mai bine decât ce se găsește de obicei, dar nu cu mult.

Oh well, presupun că există mai multe motive pentru care populația României e în scădere. Unul din ele e că în general găsești ceva cauciucuri de toate sezoanele și pentru toate tipurile de teren.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Marius
Marius
5 years ago

Ha ha ha. La asta ma gandeam si eu ieri. Au fixuri rau de tot astia cu regulile lor gen: toti suntem egali, toti folosim la fel. Oricum nu cred ca se vand prea mult in tara asta femeile preferand fara iar barbatii ”legal” sunt obligati doar la escorte sa poarte 🙂

Stropic
Stropic
5 years ago

pai sunt mai multe ca de frica in romania foloseste lumea cate 3-4 odata

Stropic
Stropic
5 years ago

Un bărbat intră intr-o farmacie impreuna cu fiul lui in varsta de 10 ani. Pustiul vede un prezervativ si intreaba: – Tata, ce e ăla? – Este un prezervativ. – Aha, am auzit ceva pe la școală. Mai trece un minut si copilul vede o cutie cu 3 prezervative, asa ca intreaba din nou: – Dar in cutia aia de ce sunt 3? – Acelea sunt pentru băieții de la liceu. Folosesc unul vineri, unul sâmbătă și unul duminică. Baiatul se lamureste, dar peste ceva timp mai vede o cutie, cu 6 prezervative: – Si in cutia aia de ce… Read more »

Alifie
Alifie
5 years ago

Cand o fost vorba de probleme de genul asta, io m-am retras la timp de fiecare data, asa ca rezultatul o fost mult mai placut si considerabil mai putin costisitor 🙂

Manowar
5 years ago

Mai sunt unii care se lauda ca folosesc 3-4 in aceeasi seara, dar nu ii cred. 12 pe an sunt suficiente.

3+4, nu 3-4.

Manowar
5 years ago

Da, si 7 pe an sunt suficiente.

Da. Sau insuficiente in aceeasi noapte. CSF, NCSF, #oltence #fugi #doamnefereste #20deani #18oredesomn #aaflatgagicaoricum #jurcanumaifac #panadataviitoare