UIPath si catedrala mantuirii neamului francez

Am vazut, da, ca a ars Notre Damme, dar nu-mi pasa nici inainte daca are cocosatu’ ala unde sa doarma. Prin urmare nici acum. Singurul cocosat pe care dau 2 lei e ala cu micii din Bucuresti. Glumesc, nu-mi plac micii.

Au sarit companiile cu bani, intru imaginea si aprecierea publica, ca dom’ne ei sprijina cultura. Cam cum as cumpara eu ceva scris de Plesu si as expune-o intr-o vitrina in hol, neatinsa, ca nu prea inteleg eu ce scrie nenea. Da’ cine vine la mine isi eleveaza impresia despre gradul meu de cultura.

Da-s banii lor, nu-mi pasa catusi de putin; probabil Daniel suspina un pic, el inca sta cu acoperisul neterminat la catedrala Lui. Deh, bah, daca nu esti cu cultura franceza, ce sa faci, scrie si tu o poveste cu ceva saraci, nu sta cu mana intinsa din Mercedes, ca iar revin la Filantropica.

Ultimul fitil s-a aprins nationalist cand UIPath – o companie care inteleg ca “avem” pretentia ca ar fi romaneasca, desi structura investitionala, structura boardului si managementul ii recomanda mai degraba ca o companie internationala – a zis ca doneaza un milion pentru Danielul alora din Franta.

1.

2.

Publicitatea să duce ca focu’.

Mie mi se pare doar amuzanta preocuparea unor nimeni. La modu’ – si ce-o sa faceti, bah? Nu mai cumparati margarina UIPath de la Mega? #boicot?

Sau cum vine asta ?

Daca sunt unii in masura sa se supere ar fi angajatii alora, in special vreunii care or fi cerut vreo marire si li s-o fi spus “sorry, boss, n-avem buget”. Dac-o fi cazul, ca ei se lauda ca platesc mai bine decat restul. Aia da. Ca eu dac-as lucra la orice companie din astea care dau bani la catedrale ( orice catedrale) si-as fi auzit vreodata ca “ne pare rau, nu-ti putem oferi marirea aia”, dupa gestul asta as fi teleportat in birou la sef cu cererea de marire in dinti: Auzi, boss? Vad ca ati facut rost de bani de aruncat, hai semneaza si marirea mea, n-o mai lalai aiurea.

In rest #multsuccess, clientii astora sunt aia pe care ii doare in pula cui doneaza astia bani, ba chiar e un semn de belsug faptul ca au bani de dat de pomana.

GGWP.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Webby
5 years ago

a ars Notre Damme

Vezu ca a ars doar Notre-Dame. Atât.

Stropic
Stropic
5 years ago

Haha, sa fim seriosi, daca ceri o marire si nu iti dau, ori gasesti in alta parte mai bine, ori…nu. Si daca gasesti in alta parte mai bine, pleci oricum, cu sau fara bani de catedrala. Banuiesc ca pui mai multa ravna in cautare in situatia asta dar…tot acolo ajungi. Adica nu e ca si cum daca nu ar dona i-as intelege si m-as gandi “saracii! ia sa ii ajut cat pot, macar marirea mea s-o economiseasca”. Plus ca mi se pare ca sunt din bani de impozite redirectionati (un fel de 2%) dar nu as baga mana in foc.… Read more »

Webby
5 years ago

e un semn de belsug faptul ca au bani de dat de pomana

pentru chestii de genul asta menegimãntu’ are intotdeauna de dat bani. Problema groasa si complicata e cand trebuie sa dai bani la angajati, in special la aia care iti genereaza plusvaloare exceptionala. Ei, atunci nu se mai gasesc niciodata bani de dat.

Valentin
Valentin
5 years ago

Băi, dar dacă ar arde și “Note-Dame”-ul lui Daniel, ce credeți, ar găsi bani să o termine? ? ? ?

Buruc
Buruc
5 years ago

Nu inteleg de ce s ar inflama nationalismul, e o buna ocazie sa ti faci imagine

Basée à New York, aux États-Unis, UiPath possède des bureaux : en France, au Royaume-Uni, en Allemagne, aux Pays-Bas, en Roumanie, en Inde, au Japon, à Hong-Kong et à Singapour.

https://www.uipath.com/fr/press-room/uipath-arrive-en-france-uipath-lun-des-leaders-mondiaux-du-rpa-sinstalle-%C3%A0-paris

Stropic
Stropic
5 years ago

Pai nu vine acum plicul cu bonusul tau de Paste? “O donatie s-a facut in numele dumneavoastra…”

Ronnie
Ronnie
5 years ago

singurii la care am ceva de obiectat sunt cei de la Consiliu judetean cluj care doneaza 100mii lei din buget. ce face fiecare cu banii personali e treba lui, dar plm din buget …

pe de alta parte, preconizez ca nu o sa sara ecologistii in sus cand or sa refaca acoperisul ca acu o mie de ani cand s-au folosit arbori de 300 de ani