La agatat

(nu, nevasta, nu vorbesc de mine)…

jme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Am iesit miercuri seara cu baetii sa mâncăm la mexican.  Ma rog, ei au mers mai inainte. Locuind intr-un hotel de mosi, am capatat tabieturi de mosi. Merg seara la piscina, inot 10 bazine ( are vreo 7 metri :p), ma rog mai dau drumu’ la ceva pompa si inot impotriva curentului…apoi sauna, ca mosii.

Apoi am luat masina ca ma grabeam si am mers la restaurantul cu pricina, care e la 10 minute de mers pe jos de hotel.
Le-am zis deja ce sa imi comande ( buritto vegetarian) dar au crezut ca glumesc si n-au…
Cand am ajuns acolo astia erau deja pe la jumatatea cocktailurilor ( se grabesc sa ajunga pana in 8:00 ca e happy hour si sunt cocktailurile la juma de pret,  adica 6 EUR. Zgarciti, anyway stiti ce mari sunt? La pahare de juma de kil. Nemteste, plm. Mai bine zis ruseste, ca beau astia numai d-alea grele cu triplu sec, vodci, sau jagger bombs…maniaci.

Am ajuns ,  astia ma semeseau disperati ca nu incep partida de Uno fara mine si ca nu e distractie. Nu stiu ce cacat ca nu joc fantastic de bine, doar ca n-am prietenii cand joc carti si presupun ca le place cand ii umflu cu cate 16 carti si pe urma cauta zerouri sa le schimbe inapoi cu mine.Maniaci, dar chiar e fun.

Am ajuns,  am cerut o bere fara alcool. Chelneru se uita ciudat ( ne cunoastem). Ii arat cheile. Imi zice ca in tara asta ai voie o bere…hai doua. Ii zic ca lasa,  lasa  ca nu ma opresti tu dupa ce o beau pe prima. Astia au ideea geniala ca pot sa las masina acolo si sa vin dimineata pe jos sa o iau… Da, sigur
“Dati înainte cu cocktailurile baieti, nu va lasati intimidați.”

Plm, jucam doua maini. Il umflu pe un simpatic francez in asa hal ca ii iau ultima carte cu care urma sa închidă   iar apoi imi da careva sa umflu 8 carti si ii fac top up la 12 baiatului si inchid. Termina cu vreo 280 de puncte, iar eu am 0 de trei jocuri. Nici cand am invatat n- am furat-o in asa hal.

Asta zice ca el nu mai poate recupera atat si cere o amnestie pe jumate din puncte. Da bah, se milogeste ca grecii. Nemtii fireste ca se opun, tipic. Eu le zic ca nu imi pasa, ca sunt acolo pentru distractie. Se voteaza negativ asta se supăra si pleaca. Chiar ca un copil. Bine,  e mai tinerel el asa, dar nu chiar copil.

Bagam in continuare, pana la urma pierd prima pozitie, astia mai baga un cocktail greu, beri, eu un espresso macchiato.

Incep s-o dea in misoginisme, comenteaza la adresa gagicilor care trec pe langa noi. D-astea. Nu intelegeti ca se ia vreunul de ele sau macar ca le baga in seama. Nici gand
In afara de cel care plecase pe toti ii asteapta cate cineva acasa si chiar suntem la bar la panarama,  nu la agatat.  Oamenii barfesc. Si ne place. Doar ca e ceva in cocktail care-i face surzi si se-aude pana in coltul celalalt al barului ce ” soptesc “. Le atrag atentia de vreo doua ori ca ne cam aude toata lumea si mai fac si comentarii rasiste. In romania ne-am fi luat-o deja in bot de la careva. Aci mi-e sa nu ne ia politia. Naspa sa fii treaz de unu singur. Nu le mai zic nimic, ca n-am venit in bar sa le stric cheful. Le suflu in panze. Din fericire vorbim franceza si engleza.

Al mic se intoarce sa isi ia revansa. E cam 22:00.  3 francezi si un neamt se retrag im glorie. Varsta.

Raman cu tineretul. 2 francezi si alt neamt. Dupa ce-si mai comanda niste nucleare,  continuam sa jucam in timp ce se tin muma’ de panarama. Imi iau o cola zero.

Din fericire,  nu mai sunt ei cei mai galagiosi.  O masa de doamne respectabile din categoria GILF ( G de la grandma’)  sunt la fel de strumfate ca astia,  dar fiind femei, va dati seama…

…dupa ceva timp mamaile pleaca. Ne spun Gut nacht..sau ceva. Raspundem politicosi. Francezul care sta cu spatele raspunde prea politicos. Asa de politicos ca aud usa pe care au iesit cum se tranteste inapoi si val vartej intra cucoanele inapoi de ma trezesc ca imi sufla in ceafa.

Behaie ceva in germana, put a tarie si una se lipeste de mine.  Nu imi vine sa ma intorc, da n-am decat,  ca mi-e frica ca mi-o trag babele pe la spate.

Ma uit la ele si zau ca nu e macar una mai tanara ca mama. Si mama nu m-a facut la 14 ani…

Le spun in germana ca imi pare rau si ca nu vorbim niciunul germana. Cea mai grasa,  mai cu parul alb si mai senioara  epateaza un zambet de tipul Joker din Batman si intreaba:
-English?

I’m fucked. Gen,  la propriu. Sunt cel mai bun vorbitor de engleza din grup si singurul treaz.

Si pentru ca sunt treaz, neamtule ai belit-o,  gen in locul meu.

– No-no! Excuse me, he speaks german. How rude of me to forget that. I am sorry,  my friend.

Eu am vrut sa-l scot da’  daca e de futut babe…

Nu stiu ce discuta ala cu ele, dar aia nu se dezlipeste de mine.Fraaaaaate! Nu negociezi bine.

Ma rog, le convinge asta sa plece si pleaca babele dupa ce ne ureaza vise placute ( clar, numa’ babe bete in pula goala sa tot visezi) si ne spun ca ne mai vedem
Ma rog, eu nu cred ca mai trec pe acolo, sau oricum tot cu masina, nu pe jos…

Neamtul exclama ca “ba, numa’ babe se dau la noi!”
Francezul, mai senior un pic ca mine zice: Pai ce vreti bai, daca aratati ca niste tocilari…
Eu si neamtul protestam, ca suntem îmbrăcați ca niste gentlemani.
El:
-Eu cred ca faceti întrecere care are ochelarii mai mari!
Mda, se pare ca doar babelor le plac ochelaristii.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments