Oameni ca mine

Adica idioti de la prima ora.

Eu mai am obiceiuri proaste, gen ies din masina si uit s-o incui, plm, ce-o sa fure, masina? Lol.

Sau mai alternez combustibilul din cand in cand.

Ziua de dimineata a inceput prost, ca orice alta zi, cu ploaie si cu mine trezindu-ma tarziu, pe la 7, dupa doua snooze-uri.

Ca n-aveam sedinta de dimineata am ales sa duc eu copiii la scoala – proasta alegere. Ca se lucreaza pe A33 si toti care au treaba in Reading din Londra vin pe M4 si intra in oras pe unde ma intorceam eu acasa. Dar n-ajunsei acolo .

Ce vreau sa zic e altceva. Ba, eu mai uit sa incui usa la masina cand plec. Nu spuneti la nimeni, si mai ales nu va bucurati aiurea, ca uit da’ in UK, in Romania, incui din cheie, verific si apoi plec.

Ca gluma de jos sigur o stiti, toata lumea o stie.

Eh si cum ajung eu cu copiii la scoala, parchez in fata unei barci mai mare decat ce conduc in Ro, un Audi Q7 nou nout, tipla, cum se spune.

Unul ca asta, pentru aia care nu vorbesc machineza.

Din el coboara o tanti blonda, care se asorta cu rabla la volum. Am mai vazut-o, dar nu coborand din masina asta. Avea, parca, una mai mica.

Cu copilul. Si pleaca cu el de mana sa traverseze. Mi se pare ca nu isi incuie rabla , mai ales c-o vad inca cu luminile aprinse, da-mi aduc eu aminte d-a mea. Zic “bine asa”. Masinile aste noi si scumpe oricum se incuie singure, se sting becurile, nu ca Vauxhall.

De intors ma intorc primul ca io n-am Q7, tre’ sa si muncesc, cum ar veni.

Si aud un motor de tractor cu cat ma apropii mai tare de masina. “tur-tur-tur” zic asta e al meu, ca io am tractor – ” ba, am lasat masina pornita? Chiar in halul asta?Nu, ca am cheia in buzunar .” Ma dau mai aproape si aud masina lu’ tanti cum turuia. Zic, a pornit-o de la distanta, dar ma uit si tanti nu era nicaieri. Zic, plm, ma sui si dau sa plec, dar am parcat ca pula, adica am lasat vreo 10 centimetri fata de ala din fata, iar tanti a parcat ca pizda, sunt vreo 30 intre ea si mine.

As putea s-o imping putin si sa ies, dar probabil ca mi se turteste taraboanta, daca imping muntele ala. Sau as putea sa fac vreo 4-5 manevre si sa ies.

Incetul cu incetul se fabrica petrolul. Dupa doua manevre imi dau seama ca cred ca nu ies, ca sunt si lipit de bordura si e cam inalta sa ma urc pe ea acolo. Ce pula mea nu mi-am luat SUV, ma ?

Si vine tanti balena, merge incet, nu se grabeste, ca unde pula mea s-ar grabi . Si ajunge la masina si se cauta in buzunare. Imi zic “haai, fa, acum te cauti de tigari? Hai Steaua ma-tii azi, ca sa plec si eu acasa.

Se uita pe jos, pe langa masina, bezmetica, fix cu fata aia de vita incaltata pe care o am si eu cand pierd ceva si realizez ca am cam belit pula. Stiu ca femeile se uita altfel cand belesc pula, dar sa retinem ideea.

Ma dau jos ( dupa vreun minut, ca ala din fata nu mai vine) si-o intreb daca a pierdut ceva .Nu-mi pasa de ce-a pierdut, eu vreau sa plece o data, sau sa dea 30 de cm mai in spate.

DA. A PIERDUT. Cheia de la masina. Pe tonul asta. Si se uita la mine ca orice tuta care stie ea ca altii sunt devina mereu ca e ea proasta, de aproape ca zici ca-s vinovat eu de asta.

Si-o intreb daca masina ei nu e keyless ? Si zice ca are cheie si ca nu pleaca masina daca nu o tine in buzunar si nu stiu ce.

Si-o intreb: – dar tanti, motorul cum l-ai pornit?

-When? si m-a incuiat cu asta.

-Nu stiu, adineauri.

Se uita la mine ca la un hot din Ferentari, care-i cere telefonul sa vada si el cat e ceasul.

-Motorul. Il auzi ca e pornit?

-Oh!That is not YOOOOUUURS?

-Nu.

Oh my! It means I have the key somewhere! Thanks . See youuuuuu! <3,<3.

Da, probabil i s-a pierdut in pizda. Se urca in masina, da cu spatele si pleaca.

Voi astia care aveti masini mai noi asa faceti, nu le mai porniti? Raman ele asa idle si doar va urcati si plecati unde aveti treaba?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Manowar
4 years ago

Voi astia care aveti masini mai noi asa faceti, nu le mai porniti? Raman ele asa idle si doar va urcati si plecati unde aveti treaba?

1. Nu. Pentru ca e ilegal. Vezi “idling” aici: https://www.legislation.gov.uk/ukdsi/2002/0110423887

2. Eu da – la mine in drive (unde nu e ilegal)

3. Nu in general. Dar daca am face-o, ar fi ok ca paguba, pentru ca e ieftin combustibil si pentru ca daca ti-o fura, te despagubeste asigurarea si iei una noua, np.

Alex
Alex
4 years ago

Poate ca a uitat cheia înăuntru. Iar dacă e asa, atunci nu se închide singura când pleci de lângă ea. Legat de motor, poate ca are sistemul start stop activ. A ajuns la destinație, a pus-o în Park, s a oprit motoru din cauza sistemului start stop, după care ls un moment dat a repornit… Cine știe, si a dat seama mașina ca nu are suficient curent în baterie pentru încălzirea în scaune și atunci a repornit singura motoru. Doamna a crezut ca a oprit ea de tot din buton motoru când a întrat sistemul în acțiune, asa ca nu… Read more »

Stropic
Stropic
4 years ago

Ma intreb ce a facut cand a ajuns acasa :))