SAS&Co.Programatori

Clickbait aci. Urmeaza sa ma despart de familie.
Mergem toti in Romania, dar fiecare pe drumul lui. Eu merg mai intai la munca in Muiedia, ei iau avionul si ii dau drumul in Bucuresti. Cand termin ce am de treabă am sa plec si eu din Stockholm. #viatadeconsultant. O pula, ma plictisem sa stau numai acasa.

Ei iau masina din aeroport, ca – aia e, First In First Out.

O si duc pe cealalta in Gatwick . Eu, cavaler ratacitor, calatoresc usor :).

Si dupa niste zeci de scheme in mintea mea si pe toate site-urile de rezervari am gasit cumva o schema sa ajung acolo, ca pana la urma programtoristii au facut o lume mai buna pentru toti.

Aha, cu rotine.

Iti dau astia de la expedia optiuni sa rezervi sa faci ce vrei tu – FARA COSTURI ASCUNSE – am scris mare ca asa zic ei, nu ca asa si e.

Scriu sa verifici la fiecare companie aeriana conditiile de bagaje si plm , dar mai scriu si in rezervare ca uite coaie ai bagaje gratuite la zborul asta si de mana si de cala (check bag).

Si dupa ce fac rezervare primesc mail de la AirSerbia daca nu cumva vreau bagaj de cala, ca au ei la 55 de EUR. Nu vreau neaparat, dar plm, altfel am discutat. Asta NU e o treaba de programatori. Dar cand vreau sa ma uit la conditiile de la SAS si sa fac si check-in la ei pe site ( n-am gasit inca o versiune intr-o limba pe care o cunosc, iar daca apesi pe butonul translate pe care il planteaza Chrome-ul mult nororc sa iti mai functioneze ceva calumea) dau de moartea.

Nu, nu limba e problema desi…

Cautand Romania, sa-mi scriu tara emitenta de pasaport imi zice ca Romania e invalida. Ok, nicio greseala all things considered, dar totusi cum se numeste tara mea la astia pe site?

Zic , o gasesc in ceva lista de cautari. Nu la RO, totusi.

Dai sa scrii data nasterii? Ai template gen yyyy-mm-dd. Scrii acolo 1900, anul nasterii, nu apare liniuta aia din template, desi o vezi gri ca si cum sta sa apara. O pui tu cu mana? Apar doua .

Daca aveti timp de futut muste va provoc sa incercati sa rezervati un zbor pe site-ul lor, ca mai intai am incercat direct la ei, nu mor de drag sa le dau bani alora de la Expedia ca sa ma pacaleasca ca pe un fraierici.

Hai, cu curaj, ca pe mine m-a apucat ADHD-ul dupa 2 minute si in unele zile am pretentia ca sunt un om tehnic si inteleg chestii.

https://www.sas.dk/

Nu mai zic de alte buguri de CSRF si ca nu prea merge pe Chrome, mai mult pe IE. Ce handicapati. DE AIA vor disparea programatorii, astia ca mine. Ca-s muci si trebuie inlocuiti cu altceva, care sa placa la toata lumea.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Rnx
Rnx
4 years ago

Parca povestea Manowar de un AI care o da inlocuiasca oamenii din IT?
Nu merge un standard pentru web / template de site in care totul functioneaza ok?

Claw
Claw
4 years ago

Eu am dat la nimereala www . sas . dk/en si m-a dus pe flysas .com unde ai site-ul in engleza.