Scurt cu finalul seriei Avengers

Sfarsitul infinitului sau ceva, cred ca se traduce numele. L-am vazut saptamana trecuta dupa ce am citit mai multe impresii cu tot cu spoilere, ca dom’ne, e de cacat, povestea nu tine apa, pula mea. La un film cu super-eroi povestea nu e credibila, auzi.

Mie mi-a placut era ce ma asteptam sa fie si cei 27 de lire + motorina+inca cam pe atata nachosu’ si sucu au fost ok cheltuiti.

Nu imi dau seama exact ce asteapta oamenii intr-un film cu super-eroi, insa ce e de asteptat cam apare acolo. Efecte speciale? Este.

Poveste fabuloasa? Cam este. Acum ne-am invatat toti cu toate variatiunile de pseudofizica cuantica si super forte si new tech, ca nu va mai multumesste nimica. Dar povestea e acolo si nu-i chiar liniara.

Amuzament? Cam este. Nu te caci pe tine de ras, dar merge.

Interpretare? Ba, se ia Robert Downey Jr. in serios de zici ca nici nu-si da seama ca e intr-un film amuzant cu super-eroi. Cand e mai gol scenariul de actiune si efecte apare nenea si te uiti la el. Nici capcaunul ala mare nu e rau.

Da sunt si faze de cacat, iar vin aia din Wakakanda sa salveze lumea calare pe realizarile lumii de culoare, adica cam cu pula in mana si talente, da CSF, NCSF, e lumea “noastra” a tuturor, tot asa si ciobanii romulani au participat in WW2 , nu le-a zis nimeni sa plece dreacu’ acasa sa se inarmeze mai bine.

Nu stiu daca oamenii sunt hateri doar pe net, sau am devenit toti brusc plini de ifose si nu ne mai multumeste in pula mea nimic, dar ma uitam la aia 7-8 care mai erau in sala, in a treia saptamana de ecranizare, intr-o miercuri noaptea si pareau interesati, nu dadeau chiar cu basca de pamant.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
4 years ago

Mie mi-a placut. 🙂

Eh, unii sunt si imbuibati, e greu sa iti mai placa ceva cand vezi enspe mii de filme, seriale. Mai greu sa te surprinda ceva.

gabi
gabi
4 years ago

Mai e si faza aia, tot in batalia finala, cand se aduna toate femeile alea super eroi si pornesc sa .. bata tare pe dusmani :)). Fac un fel de alianta, women-power, orgy driven :)))

Plus ca nu stiam ca motorul unui audi e-tron scoate un sunet de V8.

Sunt picky, dar mi-a placut filmul.

Catalinx
Catalinx
4 years ago

Plus ca nu stiam ca motorul unui audi e-tron scoate un sunet de V8.

Pai daca nu scoate, nici nu merita sa-l cumperi, ce dracu. Ma gandesc ca o fi aparut deja vreun gadget care emuleaza sunetul de motor si rateu in esapament pentru masinile electrice.

Stropic
Stropic
4 years ago

I-auzi! Prevad o oportunitate de afaceri gen pimp my ride, dar de ce numai pt electrice, pentru toti care nu au V8, fara numar!

Exceptie facand aia cu V12, desigur.

Catalinx
Catalinx
4 years ago

Am discutat tema asta cu seful meu prin 2010, cam de cand ne-am prins ca viitorul este al masinilor electrice :).
Ni se parea anost sa ai o rabla care nu se aude in niciun fel, prin urmare preconizam ca va aparea o piata de echipamente care ofera sunete de motor pentru masinile electrice. Umm, n-a aparut inca, dar ar fi fun totusi.

Stropic
Stropic
4 years ago

Ah, ce pacat, e luata si asta. 🙁

https://youtu.be/nY2wB_PCEm8

Catalinx
Catalinx
4 years ago

Ha!

offtopicus
offtopicus
4 years ago

Daca sunteti bloggeri sau aveti cont pe Facebook/Twitter /Instagram si simultan aveti un job bine platit la care tineti mult, mare grija atunci cand scrieti recenzii/comentarii si criticati filme ca Black Panther sau Captain Marvel.
Va puteti arde rau de tot fiindca criticile se pot interpreta ca fiind ofensatoare.

Si daca spuneti ca sunt prea multe femei in Game of Thrones se poate interpreta ca atare drept misoginism ofensator, iar daca HR-ista e din aia feminista pe sistem turbo, ati belit-o.

Sunt multi care au patit-o prin vest, fara sa li se comunice motivul real.