VoTare

Fusăi să dau cu ștampila, nu contează cu cine, nu facem propagandă. De aia articolul apare după ora 21.

Eram pregătit să joc un cinstit PSD/NU/NU pe linie, să îi fac pe plac lu’ tata, să îi țină ăștia pensia mare etc. Și îl întreb dacă, hai, nu se duce la vot, să mergem să susținem marele partid.

Dar cică nu, că nu votează. Și că mama e cam supărată că ei nu i-au mărit pensia , deși au lucrat în același loc și cam la fel. Și dacă mai prinde vreo două măriri de pensii de la ăștia o sa ajungă să ia jumate din cât ia tata, trololol. Tata și vecinul nostru, tatăl unui prieten. Ei doi din tot satul, lol. Așa ajungi boier la mine în sat.

Ceea ce îmi spune ceva despre greșelile ăstora. Facem măriri, ok , dar nu dezbinăm familii, da? Tata poate s-ar fi dus să dea o ștampilă ca-nainte că ‘nainte era mai bine, dar cred că și privirea nemulțumită a mamei îl deranjează . Că tata a fost cam despot de familie așa. A luat el deciziile cum a vrut la chestii importante, critice și uneori a avut dreptate, alte ori nu, n-a comentat mama prea mult pe temă, bărbatul e bărbat. Dar când a vrut ea neapărat chestii și s-a strâmbat un pic, nu prea i-a convenit lu’ tata, a bombănit el, dar cred că i-ar fi convenit mai puțin o muiere bosumflată, cu atât mai puțin acum la bătrânețe.

Și presupun că mă vede pe mine că nu mai opun rezistență și-s cu “hai, tată, să votăm împreună să ne fie mai bine, că uite mie ce bine îmi e , trololol”, dar cred că simte cumva că gluma e pe seama lui și nu știu cum ii place că-și vede fetele mai rar – vorbesc de nepoate, că pe mine cred că mă vede mai des decât pe frate-meu care e in România ( hai PSD! ) . Nu știu ce, dar ceva e .

Și acum văd că și frate-meu merse la vot, lol, nu știu dacă a mai votat până acum.

Păi dacă ajunse el să voteze (măcar el și-o fi făcut datoria față de Dragnea, sper) și tata să se abțină ceva se schimbă. Cel mai probabil pula care ne trage la muie, dar important e că se schimbă oamenii. Încet-încet.

Soția zicea că a văzut vineri în București un tip care arăta cam ca un cocalar, care bea ceva dintr-o sticlă și a văzut o sticlă aruncată pe linia de tramvai, pe care a ridicat-o și a aruncat-o la coș .

Aseară am văzut niște bicicliști într-o comună din județul Olt, la ceas de noapte, care purtau veste reflectorizante. Holly fucking shit. Dacă mai aud și că la Vaslui femeile au început să fie întrebate dacă vor să se fută, și nu sub amenințarea cuțitului, e clar că lumea se schimbă.

S-ar putea ca eu să fac parte din ultimă generație de cocalari. Behold.

Încep să cred că țara asta se face bine încet-încet. Nu, nu că votează pe Dragnea sau nu, astea sunt manele, ci că votează să se schimbe pe ei.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Mike
Mike
4 years ago

Se pare ca gasca dragnea si slujbasii gen TT s-au cam fript. Meritau dupa ce a fost in piata victoriei, macar pentru atat.

Catalinx
Catalinx
4 years ago

Plata facturii la gaz ? 😀

Mike
Mike
4 years ago

Mai am pana la pensie

Catalinx
Catalinx
4 years ago

:). Foarte bine. Spuneam ca ce s-a intamplat in piata Victoriei a fost gazul. Iar acum a fost plata facturii la gaz. In fine, circula un meme pe net cu asta.

Mike
Mike
4 years ago

Aha nu m-am prins initial, m-am gandit la altceva.

Buruc
Buruc
4 years ago