Alt weekend, alta plaja: Bournemouth

Am ajuns acolo hotărâți pe plajă, pe zmei, pe dronă.

Dar bătea un vânt,

Peste pământ ,
De beleai pula urlând.

Ăsta e mai mișto decât la WSM , dar nu așa de mișto ca la St. Ives. E ca un Costinești mai de soi cu sezonul încă neînceput la început de iunie, probabil vine lumea juma’ de luna prin Iulie sau ceva. Nu că e vânt de te caci pe tine și apă rece de îți îngheață rinichii, că ăștia nu au mamă nu au tată, vikingi și alta nu; era steag galben/roșu și ei o ardeau in surfing, lire, și niște gagici se bălăceau. Nu, nu a murit nimeni înecat că aici nu e Costinești ăștia nu-s cârpe.

Copiii noștri se jucau un pic in margine , noi cu zmeul, bine că le-am cumpărat gen.  Ei s-au plictisit.
Era vânt bun, dar nu de înălțat, că îl lua și îl tăvălea și cred că ne-ar fi tăvălit și pe noi dacă erau mai mari.

Au vazut copiii oceanariul si gata, n-am mai scapat de ei, -50 de lire in banca, bonus 25 pe jucarii. Dar pula mea, ma gandesc ca si educatia costa :/

Și-am lansat un pic drona la apă deși în afară de faptul că nu prea mă pricep s-o conduc cum trebuie, o lua vântul de d-abia o ațineam.

Nu știu cum se vede filmarea în 4K că eu am monitor 2K . De zgârcit, da. Ehm, îmi spuneți voi.

In afară de asta, orașul da, e frumușel in zona turistică , au un pârâiaș mișto care trece prin centru și e frumos amenajat. Aaa, și am văzut mulți, mulți români. Din ăia nașpa.
Nu că am eu fițe in nas, da’ româncele pe care le-am văzut erau cam cele mai strâmbe din toată fauna înconjurătoare. Iar romulani, te speriai de ei mai ceva ca de un pakis iritat.
Bă, eu nu am harfe cu ce frumos sunt fute-m-aș, dar mă uit așa la mine pe stradă și poți să mă iei drept făcând parte din lumea din jur , nimic deosebit. Cred eu.

Dar ăștia, ăștia erau speciali și pentru România. Dubios.










Restaurante.

Plm, copii deci pizzerie .
Iar m-au dus la o chestie unde nu aș fi intrat decât de frică, că lor le este foame și nu mai rezistă și plm. Ook.
Nu a fost rău. De fapt pizza a fost bunicică, iar dacă zic eu asta puteți să aveți încredere , altfel eu am mâncat ceva salată cu cărnuri de pui și bacon, ( că atâta au pizza și 2 tipuri de salate ) . Ieftin și bun, sub 50 de lire de 5 persoane și nici nu ne-am îmbolnăvit, lol.
Nu că recomand, că dacă ar fi după mine, dacă tot te plimbi, parcă ar trebui să mergi la ceva local mai “quality” decât pizzerie, dar dacă te trezești la ăștia merge .
Nu cumpărați înghețată de aici, în schimb. E dubioasă. Nu știu să vă spun de unde, dar nu de aici, deși e prima opțiune cum mergi spre plajă și e și cam coadă, nu e o coadă de oameni documentați , e de aia de fraieri ca noi, care se opresc ca vitele la prima opțiune.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Manowar
4 years ago

Cam asta e tragedia in UK – si, de fapt, peste tot in capitalism. Ai o gramada de zone misto de tot, dar nu prea ai ce cauta acolo in afara vizitelor. Poate doar daca esti ok cu 50k.

Unde ajung corporatiile se termina frumusetea. Si unde n-ajung, n-ajung nici banii. Pampam.

Misto orasul, nu?

Doru Vlad
Doru Vlad
4 years ago

Plângi ca o mimoză pentru 50de lire! Plm nici la educație nu ii bagi pe aia.
Sunt bani pe care îi dai pentru ca ai copii și trebuie să-i crești să iasă oameni nu urși.

Stropic
Stropic
4 years ago

Cum ramane cu taxa de inregistrat drona si permisul de pilot? Traiesti periculos? :))

Nimic nu inlocuieste vantul ala sarat de la plaja, e cea mai buna parte.

fullmeta1
fullmeta1
4 years ago

Pe la sfârșitul lui iulie cred că ajung și eu pe aici (sau la Brighton), că la Mamaia ie scump. Pizza de la Franco Manca îmi place, dar îmi zicea cineva că cea de la Pilgrims ar fi mai cu moț.

fullmeta1
fullmeta1
4 years ago

O săptămâna de vacanță la Londra și probabil în weekend încercăm și marea de acolo, cât se mai poate, că după octombrie e cu vize, că Bojo e pe val. 😀

fullmeta1
fullmeta1
4 years ago

Pina la urma am ajuns prin zona, la Lulworth Cove mai precis. Se plimbau englejii pe-un deal (urcat si coborat la modul serios) ca pe faleza la Mamaia. Unii si cu trollere dupa ei wtf. Mancarea cam proasta fata de Londra. Apa rece, peisaje frumoase. Si-am condus si un Mini Cooper S cateva sute de mile, noroc ca a avut automata, altfel, si pe locul gresit, si pe partea gresita a drumului, daca mai si schimbam cu mana stanga, mi-at fi dat rapid stack overflow. Bifat si Stonehenge. Si-un musical. Not bad.