2 cu promotii

Deja sunt plictisit  cand merg la cumparaturi in Auchan de fetele care vor sa ma opreasca sa-mi curete ochelarii. Sa ne-ntelegem , n-am nimic cu munca lor. Fac si ele un ban . La un moment dat mi-aduc aminte ca am distribuit pliante in cutii postale vreo cateva zile , iar munca mai ingrata ca asta nu exista (cred). Ba am facut si vreo doua zile  campanie electorala pentru un partid pentru care n-as fi votat vreodata ( de fapt a fost pentru bani si alte chestii). Nu , asta-i mai ingrata si nu m-as fi mirat daca ma trezeam cu un cutit in spate sau o galeata de gunoi in cap.

Acestea ziind fise , fetele alea , imbracate sexy wanna be , incearca sa ma opreasca sa  imi curete lentilele gratis cu texte gen : “Imi permiteti sa va rapesc un minut pentru a va curata ochelarii, gratis?“. De fiecare data.  Si daca ochelarii mei n-ar fi  transparenti ca un borcan murdar de miere , as crede ca o fac  pentru ca sunt sexy, dar nu e cazul. Eu sunt un cetatean care reactioneaza foarte bine la gratis , doar ca am devenit si constient de valoarea timpului meu si de costuri adiacente.

Nu-i vorba , in 80% din cazuri mi-ar prinde bine sa-mi curete cineva ochelarii. Si nu ca m-ar deranja ca in timpul ala fetele alea imi spun o poveste despre cat de smecher si cat de ieftin e produsul pe care il vand ele . Sunt aproape imun la lucruri care costa bani. Doar ca este o chestie inutila. Port ochelari de vreo 4 ani, cred . Vad prost de vreo 8, minim. Nu foarte prost. La nevoie ma descurc si fara. Gen , la un caz de scandal , daca imi pica ochelarii ( in caz ca nu-i scot eu , nu-i caut pe jos ,ci te plesnesc de nu te vezi , cat razi de mine).  Dar ma cam doare capul fara. Initial incepusem sa cumpar servetele d-astea de ochelari , ma ofuscam  cand ramaneam fara si tricoul sau camasa salvau intotdeauna situatia. Pe urma am calculat ca chestia asta ma costa ceva gen 50 de lei pe luna ( veti zice razand: wow- 10 EUR!)  , si ce e mai important , cam 90 de minute. Iar efectul unei curatari dureaza  mai mult sau mai putin de  cateva ore.

Pai ce-mi spune domnisoara, este sa-i ofer 1 minut din timpul meu ca sa ma invete sa mai pierd 90 de minute pe luna si 10 EUR. Bun targ! Doar ca am invatat sa vad prin lentila translucida pana la punctul la care nu mai stiu daca ecranul laptopului e plin de praf sau ochelarii poarta vina.  Asa ca domnisoarele se uita  la mine ciudat cand le spun ca :”  Nu , multumesc. Imi plac murdari , iar de singura chestie pe care as putea irosi un minut cu voi se ocupa altcineva foarte bine si platesc deja premium. Bau!”

A doua chestie este legata de periutele de dinti facute in Anglia  , care inca n-au aparut pe piata. Asteptam sa-mi iau hainele de la curatatorie si vine una bucata fufa care nu putea sa-mi capteze  atentia nici daca as fi fost plecat de-acasa de-o luna , sau asa ceva. Ah , da sunt misogin si puteti sa ma injurati, dar zic asa , ca plan de business, daca tot angajezi o femeie sa  vanda cacaturi, investeste timp si bani intr-una care poate capta atentia.  Nu stau acum sa dau detalii despre ce si cum. Stiti voi. Fluturatul periutelor de dinti nu-mi capteaza atentia. Am si eu acasa, mai multe , chiar.

Ma rog, dar pentru ca oricum asteptam , am lasat-o pe femeie sa-si spuna textul. Si e cam asa:

Cica imi prezinta niste periute de dinti fabricate in Anglia ( my ass), care au drept caracteristici “unice” faptul ca au perii colorati, iar coloarea se uzeaza / sterge exact atunci cand e tocmai potrivit sa schimbi periuta si se contorsioneaza de poti sa o faci tirbuson si sa ti-o bagi in dos , daca vrei.

Chestii absolut inutile , pentru ca n-am nevoie de un indicator de uzura, in plus , care sa imi spuna cand sa schimb periuta. Se vede clar cand perii incep sa se degradeze. De la punctul ala o mai tin 2 ani , iar apoi imi cumpar alta 😀 . Simplu.  Iar partea cu flexibilitatea, o fi importanta pentru cineva care-o foloseste ca intrument ajutator la clisma sau cine stie ce fetisuri.

Oricum , continua cu  , ” va aparea luna asta in farmacii sla pretul de 45 de lei …” . ( Ma rog , sunt doua bucati ambalate deci 22.5 lei bucata. ).

Gen : Hahahahah.Ce ma ? Ma uit la alea si arata mai ieftine si mai comune decat o periuta “buna” de la Oral-B , sau Colgate , sau …. care costa gen 10 – 12 lei bucata. La 45 imi iau electrica. Si apoi…

“Dar pentru ca este promotie noi o vindem   acum  la  doar  15 lei .”

Gen , wow, asta chiar e ieftin. Imi venea s-o intreb daca vrea s-o bat sau ceva…

” si mai am o surpriza pentru dumneavoastra ” ( deja imi suna in minte  expresiile de tip “CA-DO!” parafraze din emisiunile de teleshoping – cred ) .. . ” va mai oferim cadou” ( no shit!)  “inca un set de periute. “.

Deci pana la urma  vrea sa imi vanda 4 periute infecte la pretul de 3.5 lei bucata. Ok , e ieftin , dar faza e ca n-am nevoie de 4 periute, practic de niciuna acum. Iar periutele de dinti nu-s ceva ASA DE SCUMP  incat sa merite sa faci un “deal” pentru ele. Si faptul ca vii sa imi spui ca  vor fi  vandute mai scump  in farmacii  ( mesaj subliminal care-ti spune ca e “de calitate”) ma lasa mai rece ca mortu’, ca nu reactionez la genul asta de vrajeli.  Dar asta e , cred ca merge la romani.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments