Becuri ieftine.UK

Continui saga mea cu becuri și în țara asta. Visul meu e sa inventeze cineva becul de oțel care nu se arde și nu se sparge niciodată, rezista o mie de ani. Și costă maxim 10 lei.

Google analytics zice că 5.6% din cei care intrați pe site-ul asta accesați din UK . Asta înseamnă, presupun 25-40 de oameni, dacă elimin ipurile de pe care îmi accesez singur platforma. Așa că poate vă ajută la ceva.

Atunci, dacă locuiești în UK probabil ai schimbat minim 1 bec până acum. Eu am schimbat vreo 8 când m-am mutat, mă rog, prin martie , că mi-a lăsat proprietarul niște chioare, cred că le scotocise prin gunoi. Erau ele (majoritatea ) economice, din alea cu tub, dar absolut toate sunt prea mici, sau eu prea Orb, și au și câte un tub înnegrit măcar un pic, deci sunt aproape moarte, dacă nu direct dezgropate din cimitir.

Și am pus leduri. Am cumpărat unele din Ikea la prima tura pe acolo, după care am văzut unele mai ieftine pe Amazon. 12.90 lire pe 6 becuri pe soclu B22( un fasung dubios) , de 15W ( 1520 de lumeni ) cu LED.

Foarte bune. Am pus 5, am oprit unul de rezervă. Azi l-am montat și pe ăla că s-a ars unul din primele 5.

Asta ca să știți în cazul în care vreți să cumpărați și voi tot din cele mai ieftine. M-am bucurat la un deal bun ( the best deal, cum zic ăștia p-aci ) 2.15 lire pe bec, acum tocmai a crescut costul la 2.58 lire pe bec. Da, știu astea sunt long life 25 de mii de ore, mii de aprinderi, n-au moarte, etc.

#ieftinsibun.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0040
0040
4 years ago

Am avut si eu jeguri d-alea… Niste jeguri mizerabile , ca sa nu zic ca ma deranjeaza la ochi lumina alba… Eu am gasit ceva versiune imbunatatita la asta de aici Imbunatatita, adica alt design si mai multe leduri dispuse pe linii diferite. Sper sa fie si circuite diferite, gen cand se arde unul sa nu se arda toate, dar pana acum nu am avut probleme sa se arda vreun bec d-ala. Si e 20 lei bucata. Evident, modelul ala nu se gaseste un Ikea, Auchan, Kaufland, Carrefour… Le-am luat din targ de la Valea Cascadelor, altundeva n-am mai vazut… Read more »

Doru Vlad
Doru Vlad
4 years ago

Lol sunt in țară, să îți trimit niste becuri la 10Lei? Bricodepot luate acum hăt ani funcționează toate.

fullmeta1
fullmeta1
4 years ago

Am 10 Philips de aproape doi ani, nu s-a ars nici unul pina acum, dar nu mă laud.