O zi grea

Ce spun eu zi. De la inceputul saptamanii vin la 8 , plec la 8 .Repar buguri in disperare. Azi fuseram sa mancam la mexican. De frica babelor nu mai merg pe jos. Asa ca hai cu SUVul. Gasii loc de parcare la 200 de metri. Pana la hotel cred ca-s 800 sau mai putin.  Colegii mei sunt oarecum deprimati. Cand am sa ma simt mai bine , poate am sa scriu un pic despre perspectiva germana si perspectiva franceza asupra lucrurilor. Dupa ce ca eram violat la creier din timpul zilei, m-au mai creierit 2 ore intr-o franceza iute si suparata de-mi venea sa dorm pe masa.

Cand am plecat, i-am intrebat daca  vor sa ii iau cu masina . Noo, ei merg pe jos. Sportivi … Ma sui in masina , pornesc, plec incet -incet , cat sa i mai intreb odata p-astia daca vor sa ii iau si vad ca ma depasesc 2 masini. De fapt nu ma depasesc , merg pe langa mine. Ma, cand dracu au facut astia doua benzi pe sens pe straduta asta , acu doua zile era de o banda!

Aham , ma dau frumos jos de pe trotuar si strada revine la o banda pe sens. Intru in giratoriu, dau trei ture pana gasesc iesirea . Ajung la hotel. Daca iarasi caut 20 de minute loc de parcare la 200 de metri fac spume. Nope, e unu chiar la usa hotelului dar cam greu de incadrat cu sufrageria, si e si cam stramt. Lasa ca merge si cu rotile  pe  bordura, ca d-aia e SUV.

In caz ca va intrebati , am baut bere fara alcool. Sau cred ca  fara, eu asa am cerut.

 

Ma rog, ma dau jos din masina  si iaca vin si francejii. Asa ca-i intreb.

– A qu’elle heur  vous voulez que nous partirons a l’office  a le matin?

– Half past late!

-Je vous en prie ?

-30 minutes past late!

Glume de franceji…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Adelina
Adelina
9 years ago

Dupa poza crezui ca intrasi cu masina in shantz 🙂
Nu prea esti green sa mergi 800 de m cu masina 🙂