De fapt, s-ar putea să nu fie romulanii de vină

Doar ce scrisei că s-au înmulțit românii aici și s-a futut mojo-ul că și ținură unii să îmi dovedească contrariul.

Băi, despre noi se pot spune multe, dar dacă a văzut cineva români ( nu țigani ) cu copiii în vacanță cam știe că nu poți să ai vacanță cu părinți români, că ăștia nu sunt acolo să se distreze, ci să își educe copiii și să le spună de la A la Z ce nu au voie să facă. Educație, taică. Mă includ și suntem proverbiali la treaba asta, ca nație.

Eram seara la terasă și copilul mic cică vrea și el, că prea am ieșit singuri. Haida că s-o găsi ceva și pentru tine să bei.

Și sunt unii care au ceva loc de joaca cu perne din alea pline cu biluțe de poliuretan sau ceva, să te tolănești. Și proiector cu desene animale.

Și era copilul : Asta am voie să fac? Dar asta? Îmi dădeam obsedat ochii peste cap și “da, tată, ai voie!”. Dar așa dau măsura faptului că uneori sunt nerezonabil în așteptări.

Alți români cu copiii lor, cam la fel.

De la o altă terasă vin un grup de puradei, bă, engleji sadea ( nu există dubii, știu precis cum vorbește în englez), deși nu credeam că ar veni ăștia aci, până nu mi-a atras soția atenția și i-am ascultat. Deși erau doi frați blonzi-blonzi, de era suficient să te uiți la ei să îți dai seama.

Huligani. Până să băgăm de seamă ăștia au dat tot locul de joacă cu curul în sus, au răsturnat și căsuța, au strâns toate pernele alea de peste tot și deranjau pe toată lumea. Puseseră stăpânire pe ăla.

M-aș fi ridicat să le fut două capace sau să îi iau la pulă , dar mă gândesc că nu e ok să-i abuzez pe engleji, eu locuind în țara lor, chit că suntem în Bulgaria (hard brexit now, please!).

Până la urmă au venit niște angajați și i-au ușuit. Au zburat de acolo lăsând prăpăd în urma lor. Ce-or fi păzind părinții lor la terasa cealaltă nu știu, presupun că dacă eram pedofilos puteam să îi prind și să-i fut, dacă are cineva poftă să fută derbedei ca ăia.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
4 years ago

Lol, si daca erau germani ce puteai sa le zici?

Stii ca multa lume, inclusiv in romania, lauda genu asta de educatie, spun ei ca asa cresc copiii mai curajosi, mai indrazneti, mai independenti.

Eu nu am o parere clara deocamdata, ca nu am copii. Dar ca si consumator la terasa, prefer clar educatia romaneasca. :))

Catalinx
Catalinx
4 years ago

Lol, si daca erau germani ce puteai sa le zici? Nimic ca nu prea vorbesc limba germana, da’ puteam sa-i ușui. Doar ca nemtii nu prea-s asa. Stii ca multa lume, inclusiv in romania, lauda genu asta de educatie, spun ei ca asa cresc copiii mai curajosi, mai indrazneti, mai independenti. Da. Si cred ca au dreptate pana la un punct, doar ca-i o chestie facuta pe cheltuiala celorlalti/ societatii. Si cate o data ceilalti s-ar putea sa nu vrea sa plateasca pretul si sa reactioneze ca atare. Gen ma doare in pula ca “e copil”, ia-l de pe capul… Read more »

Stropic
Stropic
4 years ago

Uimitor cum functioneaza si devin totusi adulti civilizati si responsabili. 🙂