Polish de faruri.

Nu prea mai aveam lumini la SUV. Când zic nu prea, mi se părea că parcă nici faza lungă nu mai bate cum bătea. Zic, băi, dă-o dracu’!

Știam că Xenoanele nu se tocesc. Dar farurile da.

In caz că va interesează dacă merită să faci așa ceva, așa arătau farurile înainte.

Și așa arată după. 100 de lei.

Există și o parte nașpa. E un strat de lac original, ăla zgâriatul și îngălbenitul, adică, care e îndepărtat cu șmirghel . Ăla avea rol de protecție și o anumită duritate, pe care stratul polișat cu tot cu sealant ( o ceară) nu îl mai are.

Așa că în 1-2 ani te aștepți să le ai la fel.

Dacă nu pui o folie protectoare. De care nu am pus încă că m-au trimis ăștia pe la Big Berceni . Departe.

Tre’ să văd dacă există ceva prin Vâlcea. Dacă nu, să văd cum oi face, că nu le pot lăsa așa.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
speedy.gonzales
speedy.gonzales
4 years ago

cumperi folie la metru (folia se numeste Oraguard 270) si o aplici tu. e un pic mai complicat la aplicat prima oara, dar daca esti un pic mai indemanatic si te uiti la cateva tutoriale pe youtube, reusesti sa o montezi singur. nu incerca sa dai cu lac la spray, ca nu vei reusi sa il dai uniform si vor aparea diverse umbre ce te vor deranja. uite un exemplu de folii protectie: https://www.olx.ro/oferta/folie-faruri-praguri-protectie-oraguard-270-tot-timpul-in-stoc-ID9pWvl.html – astia sunt undeva pe Luica daca totusi nu vrei sa iti bati capul, te duci la astia si cu 100-150 lei iti monteaza folie pe… Read more »

speedy.gonzales
speedy.gonzales
4 years ago

acum am vazut la ei pe site ca au mai multe locatii prin bucuresti: Bucurestii Noi, Calea Calarasi, Fundeni, Berceni, Militari
asa ca ai de unde alege.

ratonbox
ratonbox
4 years ago

In S2 erau unii inainte de podul Fundeni, pe dreapta cum vii dinpre Morarilor (vis-a-vis de Autosoft – ca astia apar pe Waze si Maps).
Acum 2 luni erau acolo, nu s-or fi inchis pana acum.

Adrian S.
4 years ago

Off-topic: ce-a pățit Mano, de ce a dat jos opencubu’? Nu-i doar front-page-ul, unde apare doar un videoclip, fără link-uri, dar au disparut toate articolele. Nu mai poti accesa nimic-nimic, nici din afară cu goagăl, nici din istoricul browser-ului. Avea dreptate unul care zisese pe acolo recent că ar trebui să descarce integral blogul, că poate se pierde (și și-a luat-o peste bot © Mano) Am încercat să prind tâlcul dialogului pus acolo, insinuează cumva că a fost “bugged”? Nu că ar fi de mirare asta, de mirare ar fi să-i pese. On: am și eu de vreo 1 an… Read more »

ala
ala
4 years ago

Noroc

Eu mi-am pus la baietii astia si a fost ok.
https://www.folieautollumar.ro/contact/

Au o pravalie pe Iuliu Maniu si poti sa treci pe la ei in drum spre Valcea. Cam in 20-30 min te rezolva daca ai programare

Livache
Livache
4 years ago

btw de ce nu e rentabil sa o vinzi?

cât dai pe impozite, asigurari nu ar acoperi una închiriată cand îți trebuie?