Alegeri prezidențiale: Miroase a putred

Încerc să fiu succint. Voiam să zic ceva de candidatura lui Mircea Diaconu la președinție, susținută de un semi-psd ( Pro România) și de un semi-PNL ( ALDE) . Ca nenea mie mi se pare ca joaca in toate filmele si-n realitate rolul milogului etern. Si mama imi zicea ceva similar despre el, cand eram copil – ca nu i-am vazut toate filmele.

Dupa care am vazut ca participa si Florin Călinescu și încă un actor mai necunoscut așa și-am zis că e ok.

După care am văzut că mai participă ăla care e acuma la televizor pe motiv că a fost nepoată-sa ucisă, intenționat nu-i dau numele și-l voi șterge dacă-l scrie cineva în comentarii.

După care am văzut că participă și Pandele – competitivă familia asta, dom’ne. Crește Diaconu în inima mea, pe măsură ce trec cu ochii peste lista candidaților când îl văd și pe Ninel Peia, ( un pesedist exclus pe motiv de antivaccinism acut), îl văd pe unul președintele partidului DAC ( make Dacia great again ) care candidează și el .

Bă, până și Miron Cozma candidează, lol, ăluia cred că i-a expirat interdicția la drepturi civile.

În condițiile ăstea eu mă retrag din a avea o opinie pe temă. Da, știu, Barna, USR, altă galaxie ( eu unu’ nu îi vreau pe ăia ) – nu vă încurc, oricum e complicat să vă încurc – luați-vă țara înapoi, etc. Eu declar blat.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Redoo
4 years ago

? de când am auzit ca va candida Diaconu, nu-mi iese din cap Dinica cu vocea aia a lui…ce spui mă?! Puisor..decat să ne certăm, hai mai bine un cantec vesel sa cântăm!Bagăă!

Ronnie
Ronnie
4 years ago

astia bat apa in piua: cum aduna ei 200mii de semnaturi pt a fi pe lista finala? cei de la usere, cu voluntary gramada, se chinuie de 2-3 saptamani sa le adune pt ca multi antipesedisti nu vor contracandidati pt KJ, iar astia neica-nimeni or sa apara cu ele servite fara stat in strada

Ioana
Ioana
4 years ago

Citesc si ma crucesc la propriu…. Nu am mai citit absolut nimic legat de tara si acum am crezut initial ca faci misto…. In halu asta s- a ajuns sa candideze diaconu si calinescu?? Mi se pare sincer caterinca din aia proasta rau … Apropo de ce zicea mai sus Redoo…. Imediat dupa ce am citit articolu mi-au venit in minte scene din Filantropica….

Ioana
Ioana
4 years ago

Cata dreptate ai…. Sunt in San Sebastian si aici la un magazin dasta de chinezi lucreaza un roman… La vreo 50 de ani stabilit aici de vreo 16-17 ani…. Si azi am stat iara de vorba cu el xa sa mi spuna ca tocmai sa intors din vacanta in tara…. A fost prima data dupa 7 ani si a zis ca daca stia in ce hal stau lucrurile in tara nar fi stricat banii sa se duca in tara…. Se citea regretu si parerra de rau dar mia zis xa nui mai trebuie romania pana nu are ceva treaba clara… Read more »

Mike
Mike
4 years ago

trump a fost un outsider, s-a bagat in seama si a castigat. Asa si la noi cu actorasii de doua parale si cu tupeu. Daca tot a ajuns nenea europarlamentar de ce sa nu incerce si mai sus? In rest e de bine si sa ne bucuram ca n-avem extremisti de genul wc tudor sau alti golani provinciali gen dragnea.

Mike
Mike
4 years ago

Miron cozma e mic copil fata de ce a ajuns unul ca dracnea care conducea din umbra tot ce misca , iar funar cu ungurii a ramas provincial cu impact limitat.

Jack
Jack
4 years ago

In mod sigur e ceva cascaval la mijloc, pt ca altfel nici unul din papagalii astia fara sanse nu s-ar baga. Plesoianu era un somer rupt de foame inainte sa ii dea psd o paine.. de unde are el bani de campanie? Posibil sa fie ceva combinatii cu banii primiti moca de la buget pt candidatii admisi (e.g. bani contra semnaturi).

ala
ala
4 years ago

Campania asta pare un fel de Gloria Bistrita – FC Brasov de pe vremuri, doar ca nu ma prind cine-i joaca pe tata Jean si pe Romica Pascu.

Am senzatia de multa vreme ca toti pacalicii astia din politica sunt niste pioni manevrati de un grup de afaceristi necunoscuti intr-un fel de monopoly cu banii si resursele statului.

Ori lista asta de candidati e o perdea de fum pentru a iesi cu un candidat bomba pe ultima suta, ori s-au hotarat asupra neamtului si restul sunt doar de decor.

Don John
Don John
4 years ago

Asa a fost si in 2004, si in 2009 cand candidau Cernea, Becali, Oprescu,Vadim, si in 2014 cand candidau Diaconescu , Macovei,Melescanu, Tariceanu, Funar si Udrea, tot felul de candidati de scandal . Ma mir ca abia acum v-ati dat seama ca democratia din Romania e ceva iluzoriu pentru mase si alegerile sunt cumparate, efectiv un BLAT.Si de obicei castiga candidatul care face pe placul elitelor bancare, securistilor, gruparilor de interese, interlopilor si corporatiilor care negociaza candidatii ca intre niste gasti de doni. Toate dezbaterile si confruntarile sunt praf in ochi pentru masele proaste.Candidatii ceilalti, mai ales pierzatorul din turul… Read more »

Mike
Mike
4 years ago

john boss, dupa matale nici nu merita sa faci nimic ca totul e hackuit , ia vezi evenimente gen brexit sau hong kong ca treaba incepe sa se imputa pentru rothsilds si altii de genu