Înainte era mai bine

-Mami, daca seara e frig inghesuie-te și tu în tati, că eu așa fac cu [soră-sa].

Un pic invers, dar corect, știe copilul.

Altfel, azi veni inginerul și repară aia. Era de la termostatul de cameră, chestie pe care o puteam schimba și singur. Dacă era casa mea, dar nu e. Nu știu cât costă probabil prea mult.

Dar știu că o să mă coste pe mine tot prea mult încălzirea, că acum soția a transformat casa în iad, iar eu mă uit pe geamul deschis, un pic depărtat de calorifer. Că arde, uite cum arde! De abia mă învățasem cu frigul.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ioana
Ioana
4 years ago

Asa frig e deja la voi???

Ioana
Ioana
4 years ago

Uff imi pare rau. Bine ca ati reparat centrala macar sa fie cald noaptea

Doru Vlad
Doru Vlad
4 years ago

Dacă îți pare rău că nu vă mai înghesuiți în mod constant înțeleg, altfel sub aspectul banilor poți să te plângi precum lupul la lună că nu impresionezi. In plus cu oameni ca alde tine fac și muncitorii cinstiți un ban grămadă, doar ce am primit confirmarea că vom avea 4 voiaje Roterdam – Imingham.

Stropic
Stropic
4 years ago

Saboteaza si tu termostatul… 🙂

Stropic
Stropic
4 years ago

*oameni ca tine adica bogatas care sta cu bratele incrucisate si leneveste la laptop, nu face nimic si castiga bani printr-un noroc chior nu ca oamenii muncii care repara termostate cu sudoarea fruntii

am zis bine?

Doru Vlad
Doru Vlad
4 years ago

Oameni ca tine care fac cald și plătesc. Crezi că gazul si motorina vine de pe insulă?

Buruc
Buruc
4 years ago

Am observat ca astia de mici sunt educati sa stea in frig. Zic ei ca e mai sanatos. Poate de aia nici nu se obosesc sa izoleze casele, ca nu ii deranjeaza. E drept ca par mai rezistenti … ii vezi pe strada in tricou cand noi romanii ne punem caciula. (Apropos de asta un coleg zicea ca il ia pe fiisu de 7-8 ani sa inoate intr un lac, in octombrie. Zic, cu costum de neopren, nu? Cica nu, fara, inotam impreuna ca sa l obisnuiesc :))) … multumesc cerului ca m am nascut in romania si ai mei… Read more »

Buruc
Buruc
4 years ago

Habar n am, a fost o singura tentativa sa folosesc cuptoru electric din dotare … dupa 15 min era tot rece, cam 45 mi s a spus ca tb sa astept pana devine optim ‘cuptor’… wtf mi-am pierdut rabdarea, prefer sa folosesc plita in mizeriile uzuale, pt chestii elaborate ma duc la restaurant, macar stiu ca aia se pricep.
Despre butelie ce sa zic … mananca tu pizza facuta la cuptor electric