Filme: Ultrascurt cu John Wick al III-lea

După două filme în care îi omoară pe toți pentru o javră și pentru o rablă nu mă mai miră că omoară oameni random, care vor să îl omoare la rândul lor, și că îi lasă să trăiască pe alții tot random, de pildă pe adjutecătoare – eu ălia îi luam din prima ma-ul și o buzunăream și de monedele alea negre, le puneam pe OLX.

Dar în pauza dintre două gloanțe și un pumn în stomac mă gândeam că nenea ăsta ar putea fi soluția pentru suprapopularea planetei. In mai puțin de 30 de minute omoară mai mulți marocani in Casa Blanca decât toată populația țării, așa cum e trecută pe Wiki. Fie au ăia datele greșite fie erau și turiști printre ei.

Filmul evident că e o oroare, dar e un film noir-ish si partea asta ce tine de cinematografie și cinematică e mișto, m-a ținut cu televizorul deschis până la ultimul cartuș.

Personajul e un fel de Rambo de oraș așa, un fel de Neo fără matrice.

Aștept și Matrix 4, ăsta… John Wick, că văd că l-au cusut la loc și pe Fishburne.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Mike
Mike
4 years ago

“m-a ținut cu televizorul deschis până la ultimul cartuș. ”
Inseamna ca businessul American de la Hollywood inca functioneaza bine. Nu sunt mare amator de filme comerciale dar asta chiar e interesant si devine si comic cu atata macel.

Mars
Mars
4 years ago

In timp ce injuram pe note din calendarul ortodox, doi tigani, care comentau filmul mai ceva ca Ilie Dobre, ma gandeam de ce au schimbat numele la orase, desi au filmat in aceeasi tara. Acum realizez ca prinde mai bine la public Casablanca, decat Essaouira sau Marrrakesh unde au fost trase cadrele.

Doru Vlad
Doru Vlad
4 years ago

Am văzut filmul ăsta la vapor în marș. Când se termina zice un coleg:
-Bă dacă ăsta a omorât toată populația? Ajungem în port și nu găsim pe nimeni!

0040
0040
4 years ago

Matrix 4 sau MiB4?
MiB4 e deja pe torenti…

Ronnie
Ronnie
4 years ago

cel mai bun Matrix a fost primul. la fel si la John Wick. la fel si la Taken. continuarile au fost actiune de dragul actiunii, omoruri cum da bine la statistica, batai de amorul artei, vaci comerciale de muls 🙂 dar au fost filme care au revitalizat cariera celor doi actori