Standarde duble solide

Îmi place titlul de la articolul ăsta. Nu intru, în detalii, nu-i vorba de ”nu-l votați pe ăsta că-i la fel ca ăilalți”, genul ăsta de gunoaie se scot de sub preș în campanie în toate direcțiile, bine e să nu le bagi în seamă, evident.

Nici nu aveam iluzia că ăștia ar fi cu mult mai albi decât restul. Chestii de gust.

Ce-mi place este însă că deși articolul original al alora de la Rise face acuzații și expune fapte cu subiect și predicat, care cam indică ce zic ei, dacă nu-s demontate, omul în cauză nu zice că nu-s adevărate, zice că adevărul nu e complet, că e doar partea negativă, că e ”ca și cum ne-am supăra pe Hagi că n-a înscris de fiecare dată”. La asta am râs, deși ar fi bine de stabilit în alegoria asta ce înseamnă faptul ”că a înscris”. O țacă dată se pune la succese sau la ratări?

De situație nu-mi pasă nicicum, nici de părerea electoratului USR despre dacă ce se spune e adevărat, sau dacă sunt OK dacă ar fi adevărat și au suficiente scuze în portofel. Fiecare judecă cum îl taie capul, de obicei prost.

Dar problema care-mi place mie e aici.

Gen – eu credeam că voi sunteți cu ”noi”. Țineți cu ursul?

Plm, e greu de crezut că fiecare e cu el și interesele lui, că-s indivizi, sau organizații, dar mai ales că e cam de căcat să îți dorești să scapi de unii prin propagandă și partizanatul media , adică așa cum s-au menținut ăia acolo, în timp ce deplângi fake news și propagandă minicinoasă.

În alte știri – cică e o chestiune de o deosebită importanță să fie trimis acasă guvernul Dăncilă și înlocuit cu mult mai competent viitorul guvern Orban. Că alegerile anticipate ar fi o idee foarte bună, dar nu acum, cât s-ar realiza cu interimatul PSD, că ne grăbim, mă înțelegi?

Ne grăbim, că e campanie la prezidențiale și trebuie să îi tragem preșul lu’ Vio, să ne ocupăm de problema asta, a alegerilor prezidențiale mai întâi și pe urmă, cu guvernul , parlamentul, vedem noi.

Și nu vrem riscuri și degete în ochi cum că ne aruncăm în careu pentru 11 metri, trebuie să pară pe bune acuma.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments