Toti copiii sunt la meci?

Inteleg ca suporterii romani au primit interdictie pe stadion – asa merita, da-i in pula mea de “suporteri de fotbal”, ca eu om mai prost ca suporterul de galerie nu am vazut . E ok, am fost si eu din asta, cu juma’ de gura asa, la fel de prost, dar am evoluat, plm.

Vorbeste fie-mea cu colegii ei din Romania si sunt toti pe stadion cica, la meciul cu Norvegia, ca astia au voie.

Inteleg ca Norvegienii au avut un pic de comentat dar le-a trecut. Probabil sunt suspiciosi ca acesti copii de tigani se vor comporta precum parintii lor.

Sincer, foarte bine, daca ar fi dupa mine, la fiecare golanie d-asta as interzice adultii un an de pe stadion , sa se duca in mortii lor sa invete de la copii cum se poarta un om civilizat.

Inteleg ca si bulgarii si-au luat ban , tot pentru ca sunt niste vite. Ei si cu noi, taranii europei, normal.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Mike
Mike
4 years ago

Stadionul e un loc bun ca sa refulezi, am fost si eu odata la un meci ( in divizia 2 sau 3 ) si mi-a placut ca puteam sa urlu ca un animal in tribune si sa-mi bag pula si sa dau muie la toti jucatorii inclusiv arbitrii fara probleme la unison cu restul galeriei #romulanvero

Stropic
Stropic
4 years ago

De fapt, ar trebui sa renunte la jucatori si sa faca o economie, oricum nimeni nu se duce sa vada meciul, sa vanda doar bilete pe stadion.

Catalinx
Catalinx
4 years ago

@Mike . Stiu asta dar e greșit. De aia merge lumea la proteste și dansează pinguinul. Că frustrările și le strigă pe stadion înjurând jucătorii și arbitri.
De fapt, e destul de nașpa când e nevoie să mergi pe stadion ca să înjuri, ca mijloc de compensare emoțională.
@Stropic: Nu merge, trebuie chemați măcar arbitrii și jucătorii echipei adverse. Sau să fie live ele bătaie , galerii neseparate Așa da, ar merge.