Experimentul CTP. Să nu minți!

A făcut CTP, sau unii de la un institut un sondaj cu un rezultat sanchi îngrijorător. Doar că întrebarea e ca aia cu , “cât o aveti de lungā” pe nemāsurate,cu rezultate la fel.

Sursa.

Ceea ce ne spune e că au fost întrebați oameni dacă și-ar vinde votul pe 1000 de lei.

Nuuu, nu dacă ar vota cu un partid anume pe suma aia. Ceva mai ușor. Dacă ar accepta sa nu se prezinte la vot pentru 1000 de lei.

Și cică e îngrijorător ca 7% ar accepta propunerea. Cred si eu că e îngrijorător că fie românii sunt niște mincinoși, fie au făcut sondajul ăla praf, în condițiile în care prezența la vot nu e nicăieri pe aproape de 93%.

Cum adică, doar 7% . Păi, restul care oricum stau acasă așa, pe degeaba, sau că vor să protesteze sau din alte motive , crezi că nu vor și ei 1000 de lei?

Asta pe de o parte, pe de alta, aia pentru care 1000 de lei sunt banii pe 2-3 săptămâni, sau o lună și jumătate au fost sunați?

Pe de încă altă parte , da e îngrijorator să vezi că doar 7% din romulani ar renunța la vor pe 1000 de lei. Cei mai mulți cred că depind, sau poate chiar depind de votul ăsta. Sau că dacă votează câștigă mai mult, lol. Abia când majoritatea populației se va simți liberă de asta veți fi mai bine.

Bă, mie dacă îmi dai 1000 de lei, nu pot să spun că stau în banii ăștia, nici vorbă, îi fac în câteva ore, dar dacă mi-i dai mie stau acasă și mai pot sechestra ( știu că asta e și mai ilegal, dar vorbim ipotetic, că nu văd pe nimeni cu banii ) două buletine de majori, hai repede 3000 de lei , vă dau contul. Care nu vreți să votez , că altfel o fac și știți voi cu cine! Cam așa aș pune eu problema.

Și faptul că voturile se cumpără cu sume începând cu 50 de lei , până la 100-200 (adică practic, pe teren), iar CTP visează de dat 1000 pentru stat acasă. Lol.