Urări de sărbători.

Că mă uit la ele cu ură, lol. Nu știu cum arată pentru voi sărbătorile de sfârșit de an, dar eu, de oriunde mă uit văd același lucru: DE-ZAS-TRU. JAF. HOȚIE PE FAȚĂ!

Sunt 10 zile fără bani, gaură în portofel, cum s-ar zice, nu pierd mult, numai vreo 7k de euro. Plus-minus, na. Era un film ”Dude, where’s my car?”

Cam Logan, dar mașina. Dacă pun și vacanța, adică costul ei – din zilele ălea, că nu mă duc să stau acasă în frig, mai mult de 2-3 zile – e o mașină întreagă și decentă. Imaginează-ți că-ți cumperi un Golf nou și-ți bagi pula-n el de-l faci daună totală în două săptămâni așa. Și n-ai CASCO.

Pe de altă parte, anul ăsta am avut 5 ( cinci) zile libere, cam ca un american, cred. Și am lucrat două sâmbete. Am băgat de Paște ( luni, na), de 1 mai, de orice sărbători știți voi c-or fi fost în România – că mă doare oricum în cur de toate, în frunte cu 1 Decembrie – și noroc că s-au făcut banii și anu’ ăsta, cât de cât așa și nu plâng prea tare.

Așa că ce pula mea să vă urez? Să vă bușiți mașinile? Să vă meargă ca mie, adică să rămâneți fără casă și să vă mutați în chirie prin țări străine? S-aveți joburi care nu dau concedii plătite?

Hai, să fie bine, ca să nu fie rău! Nu știu pe unde sunt că e preprogramat articolul și nici când și dacă am mai scris ceva , că la ora asta încă nu îmi cumpărasem last-minutul și oriunde aș fi probabil vedeț’ voi.

Fără rezoluții și angajamente anul ăsta că am futut calul în pizdă după evaluarea de anul trecut.

Mă lăudam atunci, că am plătit în sfârșit apartamentul și avem casa noastră – perfect! L-am vândut, gone, baby!

Mă văitam că n-am reușit să-l vând – hehe, la asta am excelat, la ajunsul homeless, adică.

Anul trecut am fost în 3 vacanțe, două cu copiii , anul ăsta am fost până acum în una cu copiii ( adică ei au fost , că am zis că am avut 5 zile libere – alea au fost să-mi pilesc dinții, să-mi ascut vederea, alte nebunii) eu am fost în vacanță cu laptopul după mine. Acum poate sunt în alta și poate am futut portofelul în pizdă deja, cine știe. Am fost în weekenduri pe la mare în UK. În multe, dar asta nu știu dacă se pune sau nu. La costuri, da, s-a pus.

N-am mai investit mult în vacanțele copiilor, hehe , am rezolvat-o p-asta.

N-am mai avut jumătate de an două contracte , hehe, am rezolvat-o și pe asta :)).

Am cumpărat un imobil anul ăsta, dar nu-i pentru planul de pensii, mă piș pe planul de pensii momentan – îmi trebuie casă să locuiesc, ca să rezolvăm cu planul de neplată a chiriei.

Acum că am terminat cu upgrade-ul casei de la țară, cum am zis anul trecut, perfect, am mai cumpărat una să nu rămân fără sloturi de upgrade, cum ar veni.

Nu cred că mi-am cumpărat niciun gadget anul ăsta, Achievement Unlocked!

Am reușit să folosesc serverul ăla pe care mă plângeam că am dat banii degeaba – aplauze, acum plătesc circa 670 EUR anual.

La capitulul certificări și cursuri profesionale stau la fel de bine ca anul trecut – aplauze!

Anul trecut citisem 8 cărți și speram ca anul ăsta să citesc mai puține. Am reușit – n-am citit, bă, nicio carte, merit două beri, ce dracu’.

Ah, am cumpărat o carte online de-ale lui Eftimie și parcă am terminat-o p-aia, asta-i tot, sunt oficial o lepră incultă.

Anul trecut mă felicitam că n-am băgat niciun ban în crypto in 2018. Acum mă întreb de ce pula mea n-am făcut-o în 2019. De prost, de aia.

Rezoluția pentru anul viitor zicea așa :

Rezoluția pentru anul viitor sper să fie tot 1080p, nu vreau să cheltuiesc bani pe 4K, deci:

-work more & spend less.

-redu timpul în Bucuresti către zero.

-menține timpul în România, la țară, spre 60-90 de zile pe an, pe cât posibil.

Cu 1080 am luat muie, n-am rezistat și am cumpărat 2k ca-mi trebuia monitor și aveam doar două cam futute prin România.

Aia cu work more and spend less, să zicem că am CAM nimerit-o. Dar nu prea simt că m-a ajutat cum voiam eu.

Timpul în București l-am redus de tot, big win , hehe, de aia au mers restul cam ca pula.

La a treia mi-a ieșit, dar nu prea. Am fost în România cu totul spre 90 de zile și vreo 70 din ele să fi stat la țară . Dar prea ocupat, prea parca n-am făcut nimic.

Viața în UK m-a cocoșat de bani, cocoșat, băh, muie ălora care-i trag cu ce frumoasă e străinătatea, că ai de toate și e civilizat nu ca p’la noi. Ai pe pizda mă-tii, ai numa găuri în portofel, aia , toata lumea e pe japcă și futu-i morții ei de civilizație, ar trebui să dispară că prea e scumpă, mai că simt cum mă dedau cu kebabii.

Pula mea, din cifre pare că a fost un an bun și totuși de unde mă uit sunt mai în spate decât anul trecut, așa că ce pula mea de rezoluție a fost în capul meu nu știu și nu mai zic nimic, că încă un an de succes maxim ca ăsta și ajung la ștreang.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Adrian Ion
Adrian Ion
4 years ago

Mda.. Si eu simt acelasi lucru.. Se scurg banii de numa.. Stai ca asta e luna de returnat TVA.. Stai ca luam bilete pe 4 luni in avans..auzi..dar un shoping luna asta?? … Si uite asa am albit in 2 ani..

Alex
Alex
4 years ago

Cum adică ai mai cumpărat încă un imobil?

Eu știam ca abia ai vândut apartamentul.

Iar de luat casa în Anglia nici nu cred ca se pune problema….. Încă

Catalinx
Catalinx
4 years ago

@Adrian: Nu are rost sa albesti pentru bani. Nu-ti poti cumpara parul negru inapoi.