Ultrascurt: PSD vs. jurnaliști

Nu. Ăștia nu protestează că vrea PSD-ul să-i cumpere. Ăștia se vând către oricine,numai să-i cumpere.

Ăștia s-au prins că taierea impozitelor îi decredibilizează la public – oricare public ar avea ei care ii crede. Aia nu le convine și cred că asta a urmărit și PSD-ul aici. Nu să-i cumpere, că sunt deja cumpărați pe persoane fizice, pe baronerie și mulg bani de la toata politica, așa cum te și aștepți. Nu numai de la PSD. Care dă mai mult și în funcție de afinități .

Gurnalistii și presa au cam futut PSD-ul otrăvind publicul și anulând efectele pomenilor oferite de ei. Așa că băieții ăștia o bagă pe aia cu mărul otrăvit. Luați băieți și voi, ca programatorii, scutire la impozit pe venit, să vă urască și pe voi lumea, că sunteți săraki și s-auzim de bine. Să vă mânjim un pic, cu japca.

Foarte bine jucat, sper să treacă, că nu am niciun respect pentru presă oricum.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Silviu
Silviu
4 years ago

Iubire in gura la jurnalisti!
Si asa nu prea ii suporta nimeni, nista mwuisti, cersetori cu acte. Au venit la noi la firma la o prezentare de produse. Dupa pranz, masa ca la nunta, au aflat ca nu primesc decat pliante. La 13.39 cati gurnalisti crezi ca mai erau la firma? Zero, 0!
“nici un stick nu puteati da bah?”

Catalinx
Catalinx
4 years ago

I-ați platit? Dacă da, incercati să plătiți niste profesioniști cu preturi serioase, sau căutați la agenții mai serioase. Dacă răspunsul e ăla general -“nu, că noi doar am organizat o prezentare” răspunsul meu e : Păi, la ce te aștepți? Serios acum . Voi (firmele) îi faceți să fie cerșetori și îi atrageți pe ăia atârnători. Și așa meritați, eu unul, în locul lor, aș mânca și aș bea până aș borî pe masă, nici măcar nu glumesc. Fii atent: Firma ta are o prezentare de produse . Deci ceea ce vrea este publicitate. Când vrei publicitate, cauți o agenție… Read more »