Ultrascurt: PSD vs. jurnaliști

Nu. Ăștia nu protestează că vrea PSD-ul să-i cumpere. Ăștia se vând către oricine,numai să-i cumpere.

Ăștia s-au prins că taierea impozitelor îi decredibilizează la public – oricare public ar avea ei care ii crede. Aia nu le convine și cred că asta a urmărit și PSD-ul aici. Nu să-i cumpere, că sunt deja cumpărați pe persoane fizice, pe baronerie și mulg bani de la toata politica, așa cum te și aștepți. Nu numai de la PSD. Care dă mai mult și în funcție de afinități .

Gurnalistii și presa au cam futut PSD-ul otrăvind publicul și anulând efectele pomenilor oferite de ei. Așa că băieții ăștia o bagă pe aia cu mărul otrăvit. Luați băieți și voi, ca programatorii, scutire la impozit pe venit, să vă urască și pe voi lumea, că sunteți săraki și s-auzim de bine. Să vă mânjim un pic, cu japca.

Foarte bine jucat, sper să treacă, că nu am niciun respect pentru presă oricum.

Send to Kindle

2 Replies to “Ultrascurt: PSD vs. jurnaliști”

 1. Iubire in gura la jurnalisti!
  Si asa nu prea ii suporta nimeni, nista mwuisti, cersetori cu acte. Au venit la noi la firma la o prezentare de produse. Dupa pranz, masa ca la nunta, au aflat ca nu primesc decat pliante. La 13.39 cati gurnalisti crezi ca mai erau la firma? Zero, 0!
  “nici un stick nu puteati da bah?”

 2. I-ați platit?
  Dacă da, incercati să plătiți niste profesioniști cu preturi serioase, sau căutați la agenții mai serioase.

  Dacă răspunsul e ăla general -“nu, că noi doar am organizat o prezentare” răspunsul meu e :

  Păi, la ce te aștepți?

  Serios acum . Voi (firmele) îi faceți să fie cerșetori și îi atrageți pe ăia atârnători. Și așa meritați, eu unul, în locul lor, aș mânca și aș bea până aș borî pe masă, nici măcar nu glumesc.

  Fii atent:

  Firma ta are o prezentare de produse . Deci ceea ce vrea este publicitate.

  Când vrei publicitate, cauți o agenție , plătești o campanie, sau contactezi niste jurnaliști ( redacții /agenții ) și le spui , băi lansez A,B,C si am nevoie de articole de prezentare , review , ce o fi . Spuneți cât costă ,vreau articolul în pagina 1, luni. Și plătești . Dacă plătești nici nu trebuie să organizezi o masă. Poți să o faci, dacă vrei dar, dacă le dai banul, ăia sunt obligați să scrie și să și livreze un conținut pe care îl poți controla la calitate. Că altfel le dai pula și trebuie să trăiască din pișcotăreală și cred eu că preferă demnitatea unui salariu, dacă au șansa asta.

  Nu vorbesc din cărți , anul trecut m-am co-ocupat de ceva de genul pentru un mic business la care eram partener. Corectam și articole ( știu că pare că mă laud, dacă citești cât de agramat scriu aici, dar mă descurc, dacă e vorba de a fi profi, pe bani și pe interes ) și ajustam ce nu era cum doream eu, că de aia plătesc , să primesc ce vreau.

  Că e interesul firmei tale ca informația aia să se afle, nu?

  Altfel, cine dracu’ vrei sa plătească pentru asta și pentru munca jurnaliștilor ălora?
  Spune tu, că sunt curios să aud. Crezi că fac toți ca mine blogging prost de hobby ?

  Înainte de a spune “cititorii” gândește-te câte publicații plătite mai cunoști , ce tiraje au și cat costă un exemplar sau abonament, după care vezi câte publicații cumperi tu și de ce?

  Oamenii aia trebuie plătiți pentru munca lor. Dacă firma ta, care e interesată de distribuția informației ( imagine,PR, propagandă, spune-i cum vrei ) nu plătește, pe cititori îi doare in pulă, CINE exact rămâne să plătească? Ad-sense, profit share pe ad-words , deci alții, pe care îi doare in pulă de prezentarea voastră, evident.

  Păi, boss , când tu vrei să atragi jurnaliști care să scrie despre tine și tot ce oferi e o masă caldă ( sau rece, bufet) nu e limpede că atragi doar homeleși și cerșetori? Ce pula mea vrei să facă ăia? Presă, pe o felie de salam?
  Vorba lor, NICI MĂCAR UN STICK NU DAI PENTRU UN ARTICOL?

  Măcar a scris cineva ceva despre prezentare? Că eu nu aș fi scris, dacă erați atât de nesimțiți. Mergeam acasă și inventam un căcat emoțional despre altceva ( nici nu aduceam vreodată vorba despre prezentarea aia ) și hai pa, bă săracilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.