Spitalele afectate de epidemia de șpagă. Sorina Pintea

    Am urmărit puțin cazul lu’ tanti Sorina Pintea, care a fost ministru’ la boli ( care sănătate, băi), care se pare că s-a contaminat un pic cu șpagă și au băgat-o pe carantină, 30 de zile preventiv, iar acum a căzut bolnavă și se cere la un anumit spital și la un anumit medic.

Băi, eu sunt de acord, dar doar parțial. Omu’ are dreptul să se trateze și cât e pus sub acuzare, ideea e să apuce sentința, nu să moară nedovedit și să fie martirizat.

Arestarea preventivă e pentru a preveni imixtiunile în justiție sau pericolul social. Tanti nu dă în cap, pericol să mai ia încă o eventuală șpagă e doar dacă îi da cineva și nu poate rezista tentației.

Dar în cazul dumneaei există pericolul “zădărnicirii combaterii “bolilor”” ( parafrazez sintagma din codul penal răspândită zilele astea cu privire la izolații din România, care părăsesc domiciliul forțat) și răspândirii epidemiei de șpagă și pile, care sunt oricum trecute de nivelul critic și cam atât trebuie apărat, adică să o păzească cineva, preferabil din ăștia vaccinați anti-corupție, dacă există.

Dar nu sunt de acord să o transfere la spitalul ăla care e mai de doamne ajută, ci la unul din ălea 8 regionale pe care aveau în plan să le construiască PSD-ul și nu la “un anumit medic” ci la rând, taică, unde se nimerește . Fără figuri gen “rezervă” și ce mai e. A fost ministrul sănătății, să se trateze unde a avut grijă să se trateze restul asiguraților, fără figuri. Poate o ajută doamnele de la “Dăruiește Viața“.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alex
Alex
4 years ago

…esti normal la cap ?
Cum adica sa fie ei egali cu pulimea ?

Si cand te gandesti cate din astea mai sunt si vor mai fi … si cate din astea au fost dovedite/probate -> atunci intelegi de ce ne meritam soarta.

Stropic
Stropic
4 years ago

crezi ca gasesti un spital unde sa nu aiba pile si sa fie la fel cu “restul”? :))

Tudor
Tudor
4 years ago

Sunt de acord – sa stea sa astepte cu zilele pe holul spitalului. Oh wait tb sa fie 1-2 malaci cu ea si mai sunt si alti detinuti care tb adusi la spital. Deci oamenii idignati ar tb sa sara cu banii si taxele sa-i plateasca pe malaci si aia sa ocupe spatiu vital pe holuri. Din motivul asta intra detinutii cu prioritate. La fel si cu spital de mana a treia sau spital regional. Las-o sa se chinuie si sa se streseze, ca e corupta. Sau poate nu va fi corupta la decizia finala si definitiva. Sau poate vine… Read more »