Egipt.0. Pe drum.Scurt

Duminica că nimeni nu citește.

Am inceput călătoria pe grabă, plecat cu laptopul târâș cu muncit până la 5 sa nu irosesc zile de concediu nefolositoare.

Dar nu prea îmi place, ca să fiu sincer. Cam mare stresul, cam mare futaiul. În Maldive, am articolul început, am plecat pe 26 Decembrie, eram in pauză competițională din 22. Relaxat, cu durere in pulă.

Dacă aș fi angajat pe permanent, așa aș face, mi-aș lua câte o zi de concediu în plus la ambele capete, că de aia ai minim 21 in tarile sărace că România și de la 25 in sus în alte părți. Dar nu sunt. Sunt pe contract.

Iar cu bagaje puține, totul îndesat in 2 trolere de cabină și doi rucsaci. Pe 11 zile.

Ăștia de la British , cel puțin pe cursele lungi pe care le fac cu nave wide body te încurajează să mergi cu bagajul la cabină, dacă are dimensiunile geometrice ok, indiferent de greutate. Zis și făcut.

Bă, avionul era cam gol, nici jumătate, spațiu berechet . Cică la fel și ăla din Romania . A fost prima oară când am zburat cu British. Relativ confortabile avioanele se cursă lungă, spațiu decent la picioare, scaunele se reclină, mâncarea OK-ish.

Servesc vin roșu italian și alb din Chile. Ambele sunt ok, ăla din Chile e chiar un pic interesant.

Vin de zbor

Amuzant, dar așteptat a fost când ne-am întâlnit cu omologii noștri din București, iar ei aveau fiecare minim un geamantan din ăla pe care e musai să îl iei la cală + rucsac.

Zici că se mută. Așa călătoream și noi, am mai zis.

La aterizare in Egipt, panică mare pe Coronavirus, înainte de controlul pașapoartelor te asteptau niște soldați cu termometre. Îți luau temperatura să vada dacă o arzi pe boală, iar dacă aveai ghinion , marș ‘napoi la avion.

La aterizare in Egipt trebuie, e cam musai , dacă nu cumva ai ca R. abonament personal de 45 de euro pe lună cu 2 GB de net oriunde în lume și 1000 de minute la fel, să îți iei cartelă de la ăștia. Au trei shop-uri la ieșire. Vomafone, Orange și Etisalat ( care e cel mai scump, dar cel mai bun dintre ele, adică pe linie de acoperire). Costă echivalentul a 12 dolari și ai 7 giga de net , 5 minute internaționale și 100 locale. Asta epachetul minim pe o lună.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments